1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-01-2014 13:51

Έκοψαν την πίτα οι Αμαζόνες Μαΐστρου

Οι Αμαζόνες Μαΐστρου, η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Α.Ο.Μαΐστρου πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας για την νέα αθλητική χρονιά.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/1/2014, στο fish bar Πόρτο Ελιά, ήταν προσφορά του ιδιοκτήτη του κ.Ματσά Αντώνη και την τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Βραχιόλογλου Στέλιος, ο αντιδήμαρχος κ. Ζιώγας Χρήστος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου κ.Ναϊτίδης Γιάννης και ο ταμίας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης κ. Κεμανατζής Ειρήναρχος,.

Οι Αμαζόνες Μαΐστρου αποτελούν πόλο έλξης για τα νέα κορίτσια της Αλεξανδρούπολης που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του Βόλεϊ και ο αριθμός των αθλητριών που έχουν στελεχώσει τα τμήματα της ομάδας πολλαπλασιάζεται κάθε χρονιά, γεγονός που ενθουσιάζει τους υπεύθυνους της ομάδας.

Στην ομάδα λειτουργούν 3 τμήματα εκμάθησης για κορίτσια Δημοτικού και Γυμνασίου και 2 αγωνιστικά τμήματα (Παγκορασίδων και Κορασίδων).

Τα αγωνιστικά τμήματα των Αμαζόνων παρουσιάζουν κάθε χρόνο μια πολύ σημαντική πρόοδο, γεγονός που το απέδειξαν οι Παγκορασίδες της ομάδας την επόμενη μέρα πετυχαίνοντας 2 συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Ν.Βύσσα με 3-1 σετ και τον Έβρο Σουφλίου με 3-0 σετ.

Ο γενικός αρχηγός του τμήματος, ο κ. Χατζής Σταύρος ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ομάδα αλλά και τις μικρές αθλήτριες για την άψογη παρουσία τους την χρονιά που πέρασε.

Χαιρετισμό και συμβουλές για την νέα αθλητική χρονιά απηύθυνε ο υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος των Αμαζόνων κ.Δημητριάδης Μάκης, ο οποίος ανέλυσε την φιλοσοφία της ανάπτυξης της ομάδας, η οποία στηρίζεται στη σύγχρονη οργάνωση με ειδικούς επιστημονικούς συνεργάτες.

Στα φλουριά της πίτας αντιστοιχούσαν μπάλες Βόλεϊ, μία για κάθε τμήμα της ομάδας και αποδείχθηκε ότι ήταν το καλύτερο δώρο για τα κορίτσια που ήταν τυχερά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ