1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-11-2013 11:46

Με το δεξί η Ορεστιάδα

Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΘΡ, ο Α.Ο.Ορεστιάδας κατάφερε να πάρει τους πρώτους τρεις πόντους απέναντι στον Α.Ο.Ν.Βύσσας, επικρατώντας με 3-1.

Εκρηκτικό το ξεκίνημα της ομάδας του Σταυρόπουλου με τις πράσινες να προηγούνται εύκολα στην αρχή του πρώτου σετ με 7-3 έναντι της φιλοξενούμενης Βύσσας και να συνεχίζουν σε αυτούς τους ρυθμούς και στην συνέχεια του σετ κάνοντας το 13-7 για να συνεχίσουν στον πολύ καλό ρυθμού που πιάσανε εξ αρχής και να πάρουν τελικά το πρώτο σετ με 25-17.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ισορροπημένα με τις φιλοξενούμενες να βελτιώνουν την απόδοσή τους και ευτύχισαν να προηγηθούν με 7-8 στις αρχές του δευτέρου σετ, για να έρθει η απάντηση από πλευράς Ορεστιάδας με ένα σερί 6-0 για να γίνει η ανατροπή και το 13-9 υπέρ των πρασίνων. Το τελικό 25-16 μαρτυρά τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Βύσσας εμφανίστηκε πιο σοβαρή στο τερέν παίρνοντας από την αρχή τα ηνία στο σκορ με 1-4 και συνεχίζοντας καθ όλη τη διάρκεια του σετ για να γίνει το 13-18, και το τελικό 20-25 παρά την προσπάθεια των πρασίνων.

Τέταρτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν κεφάλι στο σκορ καθ όλη τη διάρκεια του σκορ για να έρθει η τελική επικράτηση με 3-1 σετ και 25-20 στο τελευταίο.

Τα σετ: 3-1 (25-17, 25-16, 20-25, 25-20)

A.O.OΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ): Τσολακίδου, Πασαλίδου, Νένογλου, Αθανασιάδου, Γεωργιάδου, Θεοχαρίδου, Σαλινούδη, Μαρκίδου, Αποστολούμη, Κωσταντάρα, Μαλκώτση, Φιλιππίδου(Λ)

Α.Ο.Ν.Βύσσας(ΤΕΜΕΛΟΥΔΗΣ): Καργίδου, Παπαναστασίου, Τεμελούδη, Χουρτερούδη, Χατζησαββίδου, Μπαρμπούδη, Μπραικίδου, Σπυροπούλου, Χατζούδη(Λ), Ναλιτζή, Καραλιόλιου, Καραμπαγλίδου

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ