1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-11-2013 16:06

Παγκόσμια πρωτοτυπία σε ορισμό αγώνων

Την Κυριακή θα συμβεί κάτι πρωτόγνωρο για τα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας, ίσως και του κόσμου ολόκληρου. Με διαφορά δύο ωρών στην έναρξή τους, θα πραγματοποιηθούν δύο επίσημοι αγώνες μεταξύ των ίδιων ομάδων για δυο διαφορετικούς θεσμούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Δράμας. Οι δυο ομάδες παίζουν για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Γυναικών, αλλά έχουν κληρωθεί ως αντίπαλες και στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Προκειμένου λοιπόν να μην πηγαινοέρχονται οι Δραμινοί στον Έβρο, βρέθηκε η λύση με τρόπο που μάλλον αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και καλό θα ήταν να εξεταστεί, αφού κάλλιστα θα μπορούσε να περιληφθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!!!

Θα γίνουν και οι δύο αγώνες με διαφορά δύο ωρών! Στις 11.00 το πρωί της Κυριακής (10/11) για το Κύπελλο Ελλάδας και δύο ώρες αργότερα, στη 1.00 το μεσημέρι θα διεξαχθεί το ίδιο παιχνίδι για το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Απίστευτο και όμως ελληνικό...

Και να φανταστεί κανείς ότι οι αγώνες αυτοί έχουν ιστορική σημασία για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, αφού θα αποτελέσουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια στην ιστορία του Φοίνικα, του νέου αυτού συλλόγου που ιδρύθηκε πριν μερικούς μήνες...

Πηγή: thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ