1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Σε τροχιά ανόδου στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών είναι ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης μέσα από το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής της Ενωσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης απέκτησε την διαγώνια Δέσποινα Γερουλίδου. Η ανακοίνωση:
Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση που έγινε στο κλειστό της Σταυρούπολης, η Καβάλα νίκησε με 3-2 τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στην Α2 γυναικών.
Υπόθεση της Ανατολικής Μακεδονίας θα ειναι ο τίτλος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών που διοργανώνει η ΕΣΠΕΘΡ.
Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Αθλητικού Ομίλου Αμυγδαλεώνα σε ένα ευχαρίστο κλίμα, αλλά και συγκίνηση στο γεμάτο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής.
Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης έκοψαν την πίτα τους για το νέο έτος 2017 σε μία θαυμάσια εκδήλωση με τιμητικές βραβεύσεις.
Την πρώτη απώλεια βαθμού είχαμε για την πρωτοπόρο και αήττητη ΑΕ Κομοτηνής στον ανατολικό όμιλο της Β’ Εθνικής του Πρωταθλήματος Γυναικών που διοργανώνει η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.
Με τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα γυναικών της Β’ Εθνικής και στους δύο υποομίλους που διοργανώνει η ΕΣΠΕΘΡ.
Με έξι παιχνίδια, τρία σε κάθε όμιλο, ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα Γυναικών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας που θεωρείται από την ΕΟΠΕ ως Β’ Εθνική.
Την προσεχή Κυριακή στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών της ΕΣΠΕΘΡ αλλά και για όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που θα διοργανωθούν στην περιφέρειά μας.
Ολοκληρώθηκε η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής για τα Εθνικά Περιφερειακά Πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής Ανδρών 2016-2017 και της Β’ Εθνικής Γυναικών 2016-2017, που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας (ΕΣΠΕΘΡ).
Την άνοδο στην Α2 Κατηγορία πανηγυρίζει και επισήμως ο ΑΟ Νέας Βύσσας και μάλιστα με ρεκόρ. Στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΓΣ Δράμας, στο κατάμεστο κλειστό της ακριτικής πόλης, οι αθλήτριες του Μπάμπη Σταματόπουλου έκαναν για ακόμα μια φορά το καθήκον τους.
Ο ΑΟ Νέας Βύσσας κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στο πρωτάθλημα του Δ’ Ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών, οπου διοργανώνει η Ενωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.
Με ένα μόλις παιχνίδι – το οποίο θα διεξαχθεί νωρίτερα από την ώρα του και πιθανότατα θα σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου από τη Νέα Βύσσα, συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών για τον όμιλο της ΕΣΠΕΘΡ.
Συνεχίστηκαν την Κυριακή με την 3η αγωνιστική τα πλέι οφ του πρωταθληματος της Β’ Εθνική Γυναικών, με το μεγάλο παιχνίδι στην Δράμα ανάμεσα στον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο και τον αήττητο ΑΟ Νέας Βύσσας να βρίσκει νίκητρια την ομάδα του Β. Έβρου χωρίς να χάσει και παλι σετ.
Ο Άθλος Ορεστιάδας ετοιμάζεται για διπλό αγώνα στο γήπεδό του καλέι τον κόσμο να τον ενισχύσει
Η ομάδα των γυναικών του Άθλου Ορεστιάδας συνέχισε το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων και την 5η αγωνιστική στην έδρα της με αντίπαλη ομάδα τις γυναίκες του Α.Ο.Ορεστιάδας.
Το ντέρμπι του Άθλου με την την με την Ορεστιάδα για το γυναικείο πρωτάθλημα στη Θράκη θα έχει δωρεαν είσοδο. Ο Άθλος κάλεσε τον κόσμο της Ορεστιάδας θα δώσει το παρών στο νέο τοπικό ντερμπι του έχει δημιουργηθεί από φέτος.
Μοναδική φιλιξενούμενη ομάδα στο πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΕΘΡ που πήρε τη νίκη ήταν η Κομοτηνή που επικράτησε με 3-1 του Ερμογένη 
Πολύ όμορφο το ξεκίνημα για την Β’ Εθνική των Γυναικών που προμηνύει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, τόσο στον Δυτικό, όσο και στον Ανατολικό όμιλο της ΕΣΠΕΘΡ. Μόνο η ΑΕ Κομοτηνής και ο Φοίνικας  νίκησαν με 3-0 ενώ 4 ματς κρίθηκαν στο τάι μπρέικ
Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός του Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης.
Πρεμιέρα έχουμε το Σαββατοκύριακο (24-25 Οκτωβρίου) στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Γυναικών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας με μία σημαντική αλλαγή σε σύγκριση με την περυσινή σεζόν.
Η ομάδα των γυναικών του Άθλου Ορεστιάδας έλαβε μέρος το τριήμερο από 9 Οκτωβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2015 στο τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα της Edirne Carsi Spor της Αδριανούπολης.
Σελίδα 1 από 3

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ