1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2020 00:08

Στη Μιλούζ και επίσημα η Τζίνα Λαμπρούση

Την Τζίνα Λαμπρούση παρουσίασε και επίσημα από την ιστοσελίδα της η Μιλούζ. Η ανεπίσημη πρωταθλήτρια Γαλλίας, η οποία θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου, ανέφερε για την πρώην «ερυθρόλευκη» κεντρική:

«Η Ελληνίδα διεθνής Γεωργία Λαμπρούση (27 ετών, 1,84 μ) άφησε την πρωταθλήτρια Ελλάδας και νικήτρια του Κυπέλλου από το 2013, για να ενταχθεί στο ASPTT Mulhouse»

Οι πρώτες δηλώσεις Λαμπρούση

Με την σειρά της η Λαμπρούσης στις πρώτες της δηλώσεις για την μετακίνηση της στον Γαλλικό σύλλογο καθώς είναι και η πρώτη ομάδα που θα αγωνιστεί εκτός Ελλάδας τόνισε:«Είμαι πολύ μεγάλη τιμή που είμαι μέλος αυτής της σπουδαίας ομάδας και ανυπομονώ να έχω μια υπέροχη σεζόν. Ανυπομονώ επίσης να παίξω σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γαλλικό Πρωτάθλημα. Εύχομαι στον εαυτό μου υγεία και μια επιτυχημένη σεζόν.» 

Φρανκ Σαλβανί: «Η Γεωργία έχει το τέλειο προφίλ» 

Ο τεχνικός της Γαλλικής ομάδας, Φρανκ Σαλβανί, έπλεξε το εγκώμιο της Λαμπρούση και ανέφερε για την επιλογή της ελληνίδας αθλήτριας:«Όλοι αγαπάμε την Όλγα Τρατς, ( αρχηγό της Μιλούζ που αποχώρησε). Έτσι, όταν μας είπε ότι ήθελε να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα, έπρεπε να βρούμε μια πολύ καλή παίκτρια αλλά και ένα θετικό άτομο.

Πιστεύουμε ότι η Γεωργία έχει το τέλειο προφίλ. Έχει ένα μεγάλο ρεπερτόριο κινήσεων στην επίθεσης και είναι πολύ γρήγορη στο μπλοκ. Είναι η πρώτη φορά που αποχώρησε από το ελληνικό πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξε τη Μιλούζ για την πρώτη της εμπειρία στο εξωτερικό.» .

Να σημειωθεί ότι πριν τη Λαμπρούση στη Μυλούζ εχουν αγωνιστεί δύο ακόμη αθλήτριες, η Αθηνά Παπαφωτίου πριν δύο χρόνια και η Γεωργία Τζανακάκη πρώην αθλητρια του Πανελληνίου και του Παναθηναϊκού το 2004.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ