1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2013 16:08

Εν αναμονή της κλήρωσης στον Κόροιβο, συνεχίζουν την προετοιμασία

Με πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της αντρικής ομάδας του  Κοροίβου Αμαλιάδας, που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα.
Υπό τις οδηγίες του γυμναστή και παίχτη Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ολοκληρώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε το κομμάτι της αντοχής ενώ οι προπονήσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα με ασκήσεις τεχνικής και δύναμης από τον προπονητή Ανδρέα Γκρουμούσα. Όλοι οι παίχτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο σημαντικότερο κομμάτι της χρονιάς που είναι η προετοιμασία και υπόσχονται να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του φίλαθλου κόσμου που τους θέλει στην κορυφή. Από πλευράς διοίκησης συνεχίζεται η πώληση των καρτών διαρκείας καθώς και η αναζήτηση χορηγών για τη νέα σεζόν με τον εμπορικό κόσμο να ανταποκρίνεται θετικά. Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή χρονιά θα αγωνισθούν στο πρωτάθλημα και τα τμήματα παμπαίδων και κορασίδων των ακαδημιών του συλλόγου. Τέλος η ομάδα περιμένει και την κλήρωση της Ε.Σ.ΠΕ.Π. για να μάθει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και του κυπέλλου όπου θα συμμετάσχει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ