Εκτυπώστε τη σελίδα
23-04-2013 22:05

Φιέστα του Απόλλωνα Πάτρας για την άνοδο στην Α2

Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΠ και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θέλει να πανηγυρίσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Πάτρας στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Μεσσηνιακό. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00 (κλειστό γήπεδο Απόλλων Πάτρας).

 

Η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας έχει τερματίσει στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και προηγείται 2 – 0 νίκες στη σειρά των τελικών έναντι της αντιπάλου της. Χρειάζονται λοιπόν μια νίκη οι παίκτριες της Ελένης Λεγάτου στην αυριανή αναμέτρηση για να στεφθούν πρωταθλήτριες.

 

Η προπονήτρια της ομάδας μας, Ελ. Λεγάτου, δήλωσε αισιόδοξη ενόψει του αυριανού τελικού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα υποχρέωσε την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Πάτρας να βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία επί τρεις εβδομάδες.

«Προσπαθήσαμε μέσα από τις προπονήσεις να παραμείνουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση» ανέφερε η Ελένη Λεγάτου και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμες να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μέσα στην Πάτρα».

Η Ελένη Λεγάτου απηύθυνε κάλεσμα στους Πατρινούς φίλους του βόλεϊ, και κυρίως στα παιδιά των ακαδημιών του Απόλλωνα Πάτρας, να παρακολουθήσουν το αυριανό παιχνίδι και να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Σύλλογος ετοιμάζει, για μετά το τέλος του παιχνιδιού, μια μικρή γιορτή για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. «Πιστεύω ότι θα συνδυάσουμε το καλό παιχνίδι με την γιορτή για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος» δήλωσε η προπονήτρια της γυναικείας ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Πάτρας.

Πηγή: best.gr

 

Σχετικά άρθρα