1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-07-2015 18:58

Σταματόπουλος στους άνδρες, Καράβολας στις γυναίκες του Απόλλωνα

Ο Σταύρος Σταματόπουλος επιστρέφει στην Πάτρα για να αναλάβει το ανδρικό τμήμα του Απόλλωνα. Την ίδια στιγμή η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε ότι ο Χρήστος Καράβολας θα αναλάβει το γυναικείο τμήμα.

«Ο Απόλλων Πάτρας καλωσορίζει τον έμπειρο τεχνικό Σταύρο Σταματόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου.
Ο κος Σταματόπουλος έχει μακρά πορεία σαν προπονητής στις εθνικές κατηγορίες του βόλεϊ και σίγουρα θα βοηθήσει ώστε να παρουσιασθεί ένα αξιόμαχο σύνολο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΠ αλλά και τη δημιουργία σταθερών βάσεων στο τμήμα του βόλεϊ ανδρών.

Ο Χρήστος Καράβολας αναλαμβάνει να οδηγήσει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ΕΣΠΕΠ.
Ο κος Καράβολας αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της αθλητικής οικογένειας του Απόλλωνα για σειρά ετών και ουσιαστικά έχει αναδείξει τη νέα γενιά παικτριών, τις οποίες και αναλαμβάνει να καθοδηγήσει και φέτος στο πρωτάθλημα των γυναικών αλλά και των νεανίδων και κορασίδων.

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link Zaxos Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 20:08 posted by Zaxos

    Πω πω πω...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ