1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-03-2015 12:13

Θέλει άνοδο η ΕΑΠ στην Καλαμάτα

Πρώτος τελικός των πλέι-οφ της Β' Εθνικής βόλεϊ ανδρών σήμερα και η ΕΑΠ θα παίξει στις 7 μ.μ. στην Καλαμάτα με τον Ακρίτα. Εχει ματς-μπολ και θέλει τη νίκη για να τελειώσει τη διαδικασία.


Το λέμε αυτό γιατί προηγείται ήδη με 2-0 νίκες, από την κανονική περίοδο (μεταφέρονται τα αποτελέσματα) και αν κάνει σήμερα το 3-0 θα κατακτήσει τον τίτλο και θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2 Εθνική.

«Θέλουμε μια νίκη και στόχος μας είναι να την κάνουμε στο πρώτο παιχνίδι για να τελειώσουμε τη σειρά» δήλωσε ο προπονητής της ΕΑΠ, Αντώνης Γεράνιος και πρόσθεσε: «Είμαστε καλά, είναι τελικός, θέλουμε να γίνει ένα παιχνίδι υψηλού επίπεδου και να νικήσει η καλύτερη ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι η δική μας ομάδα είναι καλύτερη και φαίνεται και από τα μεταξύ μας αποτελέσματα στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου».

Οι παίκτες που υπολογίζει ο Αντώνης Γεράνιος είναι οι Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Τσαρκάτογλου, Κανελλόπουλος, Γιάννης Γεράνιος, Δρακόπουλος, Σαρακίνης, Γιαννούτσος, Μακρυγιάννης Γεωργιόπουλος, Σύρος, Μπουρολιάς και Κάββουρας ή Δρίβας. Ο Κάββουρας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος.

pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ