1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2013 01:11

Σημαντική εκτός έδρας νίκη του Κοροίβου

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα του Κοροίβου απέναντι στη Δόξα Αιγίου. Η ομάδα της Αμαλιάδας επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 σετ σε ένα παιχνίδι με ωραίες φάσεις και όμορφο θέαμα. Ο Μαρέλντο Βελιχάι κάλυψε επάξια την απουσία του Νίκου Αριστόπουλου και οι υπόλοιποι παίκτες πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση.

 

Στην αρχή του πρώτου σετ η ομάδα του Κοροίβου είχε σταθερό προβάδισμα με τρεις πόντους. Σε κάποιο σημείο ο Κόροιβος ισοφαρίστηκε αλλά δεν είχε πρόβλημα να αποκτήσει ξανά τον έλεγχο και να κατακτήσει το πρώτο σετ με 22 - 25.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για την ομάδα της Αμαλιάδας. Διατήρησε από την αρχή ένα καλό προβάδισμα και κατέκτησε το δεύτερο σετ με 21 - 25.

Στο τρίτο σετ η ομάδα του Αιγίου μπήκε πιο δυνατά και βρέθηκε να προηγείται με 6 - 1. Η διαφορά μειώθηκε αλλά και πάλι το Αίγιο πήρε προβάδισμα κάνοντας το 22-20. Οι νεαροί παίκτες του Κοροίβου όμως, στάθηκαν ψύχραιμοι και τελειώνοντας τις φάσεις μπήκαν μπροστά στο σκορ με 24-25. Το ματς έκρινε ένας άσος από το Γιάννη Τσερεγκούνη, αρχηγός της ομάδας λόγω της απουσίας του Αριστόπουλου, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ 24-26 και 0-3 σετ.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και ιδιαίτερα στον προπονητή και τους παίκτες του Κοροίβου που παρά το μικρό της ηλικίας τους αγωνίστηκαν με πάθος και μυαλό και πέτυχαν μια τεράστια εκτός έδρας νίκη.

Τα σετ: 22-25, 21-25, 24-26

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Γκρουμούσας Α.): Τσερεγκούνης, Ασημακόπουλος, Παναγιωτάρας Φ., Μιχόπουλος (λ), Παναγιωτάρας Σ., Βελιχάι, Αναγνώπουλος, Μπίκος Γ., Παρασκευόπουλος Ο., Δούλος, Στεργιώτης, Τσαούσης
ΔΟΞΑ ΑΙΓΙΟΥ: Μπουντούλας, Ματσακούνας, Κορομπόκης, Πανταζόπουλος, Παράσχος, Τηλέμαχος (λ), Λαμπρόπουλος Π., Λαμπρόπουλος Γ., Αδαμόπουλος, Λουτσόπουλος, Κατσωνόπουλος, Παπασταθόπουλος

Την επόμενη αγωνιστική (Σάββατο, 9/2 στις 5:00 μ.μ.) ο Κόροιβος Αμαλιάδας αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Καλαμάτα 80ʼ και αναμένεται να πραγματοποιηθεί ένας συναρπαστικός αγώνας με τους παίκτες της Αμαλιάδας να υπόσχονται πως θα παλέψουν για τη νίκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ