1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2014 20:00

Στην κορυφή η Παναχαϊκή, 3-0 την Ομόνοια Ναυπάκτου

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ομόνοιας Ναυπάκτου την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, από την σαφώς καλύτερη ομάδα της Παναχαϊκής. Μετά από το νικηφόρο παιχνίδι με τη Γαλήνη, που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση, οι κοπέλες του Γιώργου Μητρόπουλου δεν εμφανίστηκαν το ίδιο συγκεντρωμένες, με αποτέλεσμα να έρθει μία φυσιολογική ήττα.

Τα κορίτσια της Ομόνοιας μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι. Παίρνοντας ώθηση από την εξέδρα αιφνιδίασαν τις αντίπαλες και προηγήθηκαν με 1-7. Ήταν τα δικά τους λάθη όμως που έβαλαν την Παναχαϊκή στο παιχνίδι και το 8-11 έγινε 11-11, ακολούθησε ένα 4-0 σερί για να γίνει το 15-12 που άλλαξε τις ισορροπίες στο πρώτο σετ. Η Ομόνοια κατάφερε να μειώσει στο 16-15 αλλά με τη Σωτηρίου στο σερβίς οι πατρινές έκαναν ένα ακόμα καλό σερί φτάνοντας τη διαφορά στο +5 στο τέλος του σετ.

Κακή ήταν η αντίδραση της Ναυπάκτιας ομάδας στο χαμένο πρώτο σετ. Με την ψυχολογία πεσμένη, έκανε πολλά λάθη στο δεύτερο σετ και βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά στο σκορ. Η Παναχαϊκή με πολύ καλό σερβίς, που τις έδωσε πολλούς άσσους αλλά και καλά τελειώματα στην επίθεση δεν είχε πρόβλημα να πάρει στο σετ με 25-17. Ακόμα πιο εύκολη ήταν η επικράτηση στο τρίτο σετ. Μέσα σε μιάμιση περιστροφή η Παναχαϊκή πήρε το σετ με συνοπτικές διαδικασίες 25-12 και διατήρησε το νικηφόρο απόλυτο σερί της από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι με την Παναχαϊκή ήταν το ένα από τα δύο αναβληθέντα παιχνίδια που είχε η ομάδα, μιας και κανονικά ήταν αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής η Ομόνοια θα υποδεχτεί τον Πυργέα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο, στις 17.30. Νωρίτερα η ομάδα των παμπαίδων του συλλόγου θα αγωνιστεί με τον Παμβοχαϊκό στις 15.30.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-17, 25-12)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. (Κυριάκος Κοκόλας): Παπανδροπούλου, Κουριδάκη, Πρίφτη, Κουγέα, Λάγιου, Σταματέλου, Μποχρίνη, Υφαντή, Ζήκου, Σωτηρίου, Ζερδεβά, Καρνάτσου.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Γιώργος Μητρόπουλος): Πατακοπούλου Μοσχ., Κατσούδα, Πολυδώρου, Σχίζα, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Νάκη, Πατακοπούλου Μαρ., Θεοφάνη, Καλπύρη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ