1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2013 13:31

Τρία στα τρία για την ΕΑΠ

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ, η Έφηβική  ομάδα του συλλόγου, σημείωσε την 3η  κατά σειρά νίκη για τα πρωτάθλημα εφήβων στην ΕΣΠΕΠ, επικρατώντας της ΑΕΠ Ολυμπιάδας με 25-11 Σετ.
Το παιχνίδι είχε εντυπωσιακές φάσεις με δυνατές επιθέσεις από πλευράς της ΕΑΠ, που έδειξε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί το φαβορί για την πρώτη θέση του Αʼ ομίλου των Εφήβων.
 
Στο 1ο σετ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μετά τους πρώτους 10 πόντους επικράτησε εύκολα στο σετ με 25-11.
 
Το 2ο σετ ξεκίνησε με την Ολυμπιάδα να προηγείται με 2-0. Η αντίδραση της ΕΑΠ ήταν άμεση και πήρε διαφορά 8 πόντων. Δυστυχώς με τα λάθη της, έδωσε την ευκαιρία στην Ολυμπιάδα να πλησίαση στο σκορ, αλλά προς το τέλος του σετ η ΕΑΠ έδειξε σοβαρότητα και κέρδισε με 25-20.
 
Το 3ο σετ ξεκίνησε δυνατά με την ΕΑΠ να προηγείται με 5-0. Από κει και πέρα η ομάδα έπαιξε με πάθος και εύκολα πήρα το σετ 25-8. 
 
Τα σετ: 25-15 (23ʼ), 25-11 (24ʼ), 25-8 (15ʼ).
 
ΕΑΠ (ΓΕΡΑΝΙΟΣ ΑΝΤ): ΛΑΤΣΗΣ ΝΙΚ., ΜΠΟΥΡΟΛΙΑΣ Β., ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛ., ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΓΕΡΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝ., ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔ., ΤΣΑΡΚΑΤΟΓΛΟΥ Μ., ΚΑΡΑΜΠΕΛΕΣΗΣ Π., ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Β.(λ), ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.(λ).

ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ (ΓΕΡΑΝΙΟΣ ΣΤ.):
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤ., ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Μ., ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΑΣ Ι., ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΣΧΙΖΑΣ ΕΥ., ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛ., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι.       

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 11:13 posted by ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    Η Φωτογραφία είναι από τον αγώνα με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ή από παλαιότερο;
    Άραγε θα ζήσουμε ξανά την περσυνή περιπέτεια ώστε να αποκλειστή ή ομάδα σας από τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ