1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Ένωση Πετοσφαίρισης Πελοποννήσουν φιλοξενούν τις περισσότερες προετοιμασίες Εθνικών ομάδων, ενώ η ΕΣΠΕΠ είναι η πρώτη Ενωση που καθιέρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή των αναπτυξιακών ομάδων στα πρωταθλήματα της Β Εθνικής.
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Γιόρτασε ο Ερμής τις επιτυχίες όλων των τμημάτων του τη φετινή σεζόν με υψηλούς προσκεκλημένους. Συγκεκριμένα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία Γυναικών της ΕΣΠΕΠ και την άνοδο στη Β΄ Εθνική, την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών στην Περιφέρεια της ΕΣΠΕΠ και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ.
Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 17.30 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παρακολουθήσουν μέσω live streaming.
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουλίου το Beach Volley Festival by Λουξ Tea plus n’ light αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε διαγωνιζόμενους και παρευρισκόμενους.
Αφιερωμένος στην Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού ο τελικός κυπέλλου Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Π. μεταξύ της Παναχαϊκής Γ.Ε. και της Ε.Α.Πατρών που θα γίνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 19.30 και θα μεταδοθεί σε Live Streaming.
Στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού θα είναι αφιερωμένος ο τελικός κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΕΠ που θα πραγματοποιηθεί στις 13/10 (19.30) στην Πάτρα, μεταξύ της Παναχαϊκής και της ΕΑΠ.
Πρωτοπορεί η Ενωση Σωματείων Πελοποννήσου προκηρυσσοντας διαγωνισμό σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να χορηγήσουν ή να υποστηρίξουν τα πρωταθλήματα της Ενωσης. Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει και χειρίζεται ο πρόεδρος της Ενωσης Θεόδωρος Κανελλόπουλος θα γίνει ονοματοδοσία των προϊόντων στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με ανταποδοτικό όφελος μία σειρά από δράσης προβολής. Η ανακοίνωση της Ενωσης:
Η Παναχαϊκή Γ.Ε. διοργανώνει το 2ο Τουρνουά Βόλλεϋ γυναικών το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των γυναικείων ομάδων του Απόλλωνα Πάτρας, της ΕΑΠ και του Ερυθρού Αστέρα.
Μία σημαντική μεταγραφή στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ έκανε η Παναχαϊκή η οποία μπαίνει δυναμικά στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ.
Τα κορίτσια της ΕΑΠ έκαναν την ολική ανατροπή. Νίκησαν στο κατάμεστο κλειστό του Συλλόγου 3-0 (25-21, 25-12, 25-11) τον Ερυθρό Αστέρα στον τρίτο τελικό των πλέι-οφ της Β' Εθνικής της ΕΣΠΕΠ και με 3-2 νίκες πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου!
Σε μία σπέσιαλ επετειακή έκδοση για τα 130 χρόνια του Μεσσηνιακού Γ.Σ. δημοσιεύονται οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για τα γενέθλια του συλλόγου, ο απολογισμός του 2018 αλλά και για την ιστορία του λογότυπου του συλλόγου της Καλαμάτας με τον Ολυμπιονίκη Δαϊκλή.
Η Ολυμπιάδα Πάτρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Γεράνιο που ήταν προπονητής στη γυναικεία ομάδα.
Μια φωτογραφία του 1930 που κουβαλά μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Τάσος Σταθόπουλος στην εφημερίδα "Πελοπόννησος".
Ο Απόλλων Πατρών επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις και κατέκτησε και τυπικά το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΠ που ολοκληρώθηκε με πανηγυρικό τρόπο στο Λουτράκι...
Μελανόλευκο βάφτηκε το τοπικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του φάιναλ-4 νεανίδων της ΕΣΠΕΠ...
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα κορασίδων του Α.Ο.Ακρίτα απέναντι στον Γ.Σ. Μεσσήνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Ενωσης Πελοποννήσου.
Ο πρόεδρος της Ενωσης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) Θεόδωρος Κανελλόπουλος με δηλώσεις του στο volleynews.gr αναφέρθηκε στο νέο μοντέλο διεξαγωγής του φάιναλ-4 κορασίδων με τη διεξαγωγή αγώνων σε τρεις διαφορετικές πόλεις. Στην Καλαμάτα και στο Δερβένι θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και οι δύο τελικοί την επομένη ημέρα στο Κιάτο.
Πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή στον Η’ όμιλο της Β’ εθνικής γυναικών, ήρθε ο Απόλλωνας Καλαμάτας, επικρατώντας με 3-1 (25-19, 25-12, 22-25, 25-22) της Ολυμπιάδας Πατρών στο κλειστό της Παραλίας.
Σπουδαία νίκη με ανατροπή πανηγύρισε ο Ακρίτας απέναντι στην ΕΑΠ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής γυναικών σε ένα ματς που είχε διάρκεια πάνω από δύο ώρες. Η ομάδα της Καλαμάτας νίκησε με 3-2 μετά από μεγάλη μάχη.
Ο Ποσειδώνας νίκησε με 3-1 τον ΓΣ Άργους στον τελευταίο τελικό της Β εθνικής γυναικών (ΕΣΠΕΠ) και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2.
Στον τελικό του πρωταθλήματος της Β Εθνικής γυναικών την ΕΣΠΕΠ βρέθηκε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου μετά την εντός έδρας νίκη του με 3-0 απέναντι στον Ακρίτα Καλαμάτας.
Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Ακρίτας όσον αφορά την κανονική διάρκεια του Η' ομίλου της Β' Εθνικής γυναικών, καθώς έχασε στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ.
Σελίδα 1 από 5

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ