1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-08-2013 22:27

Πρεμιέρα για Λύκαια με Δάρα και τρεις μεταγραφές

Μεγαλόπολη. Του Σπύρου Ηλιόπουλου:

Τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα που θα την ενισχύσουν στην πρώτη της παρουσία στην Β εθνική/περιφερειακό πρωτάθλημα βόλει γυναικών παροουσίασε την Δευτέρα το απόγευμα σε κενρικό καφέ της Μεγαλόπολης η νεοφώστιστη σε αυτήν ομάδα του ΑΣΜ Λύκαια.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου της ομάδας της Μεγαλόπολης Γιάννης Χλιός αναφερόμενος αρχικά στον άδικο χαμό του Τάκη Στράγκα και στην συνέχεια με πολύ κολακευτικά σχόλια στις νέες παίκτριες που απέκτησε η ομάδα του στην μεταγγραφική περίοδο Ελένη Γεωργούλια, Εβελίνα Μπεσσή (από τον Ακρίτα Καλαμάτας) και την Ερμιόνη Ιωσηφίδη (από τον Μεσσηνιακό).
 
Παράλληλα ανακοινώθηκε και τυπικά η συνέχεια της συνεργασίας του ΓΣΜ Λύκαια με τον ήδη προπονητή του Σάκη Δάρρα, και μετά ανακοινώθηκαν οι χορηγοί της ομάδας οι οποίοι είναι: Το τεχνικό γραφείο Αναστάσιος και Νίκος Σταθουλόπουλος, ο ΑΔΜΗΕ και ο προιστάμενος του κλιμακίου στην Μεγαλόπολη Αργύρης Πατσιαντάς,  το Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης της ΔΕΗ και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι (Ξυλεία Σπανάκος).
 
 
Στην συνέχεια ο Γιάννης Χλιός μαζί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης Νίκο Αντώνακα , αναφέρθηκαν στην  συνεργασία της ομάδας  και του Εμπορικού Συλλόγου  της Μεγαλόπολης με τον δεύτερο να δίνει από την πλευρά του αναμνηστικά δώρα στις στις νέες αθλήτριες της ομάδας. Το παρών τέλος στην εκδήλωση έδωσαν οι περισσότρες παίκτριες της ομάδα και ο γιά μιά ακόμη χρονιά όπως ανακοινώθηκε γιατρός της και ο Σταύρος Τσίχλης.

Δευτέρα η προετοιμασία

Την ερχόμενη εν τω μεταξύ Δευτέρα 26 Αυγούστου αρχίζει στο κλειστό της Μεγαλόπολης η προετοιμασία του ΓΣΜ Λύκαια με τον Σάκη Δάρρα να έχει καλέσει να δώσουν το παρών τις Ερμιόνη Ιωσηφίδη, Εβελίνα Μπεσσή, Ιωάννα Καλλόμαλου, Ιωάννα Φασουλή, Ιωάννα Μαρκολιά, Βάγια Καρβουνιάρη, Μαρία Ροζολή, Νίκη Παπαγγελή, Ντίνα Βαλτεσινιώτη, Μιχαέλα Χριστοφίλη, Νάσια Ζερίτη, Ελένη Γεωργούλια και Τασία Κουρέτα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ