Εκτυπώστε τη σελίδα
06-09-2019 19:37

Η Παναχαϊκή έκανε την έκπληξη με τη Μαριώτα Αγγελοπούλου

Μία σημαντική μεταγραφή στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ έκανε η Παναχαϊκή η οποία μπαίνει δυναμικά στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ.

Απέκτησε την πρωταθλήτρια Κύπρου Μαριώτα Αγγελοπούλου η οποία μαζί με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου την περασμένη Παρασκευή κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας. Κατά την διαρκεια της παραμονής της στην Πάτρα η Αγγελοπούλου τακτοποίησε τις τελευταίες εκκρεμότητες.

Η Αγγελοπούλου έχει καταγωγή από την Πάτρα από το μπαμπά της Αντώνη ενώ η μητέρα της κατάγεται από την Πάφο και είναι εκπαιδευτικός σε σχολείο του Αγίου Δημητρίου Αττικής. Υπενθυμίζεται πως η Κωνσταντίνου για δεύτερη χρονιά θα είναι στην Θέτιδα Βούλας. Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής: 

 

Η Παναχαΐκή Γ.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει τη ένταξη στο δυναμικό της την διεθνή αθλήτρια με τη εθνική ομάδα beach volley της Κύπρου και δευτεραθλήτρια στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες 2019 Μαριώτα Αγγελόπουλου.

Η Μαριώτα αγωνίστηκε εκτός από την εθνική ομάδα beach volley της Κύπρου,με την γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού της ΑΕΛ,του Ηρακλή Κηφισιάς και της Ανόρθωσης Κύπρου.

Είναι απόφοιτος νομικής του Πανεπιστημίου της Κύπρου με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Καλώς ήρθες Μαριώτα στην Παναχαΐκή Γ.Ε!!