Εκτυπώστε τη σελίδα
18-07-2018 13:32

Αρης Αγγελόπουλος: Το άπιαστο όνειρο του Αντιρρίου και οι πόλοι της Πάτρας (video)

Ο προπονητής του βόλεϊ και συνεργάτης της ΕΟΠΕ Άρης Αγγελόπουλος κατάγεται από το Αντίρριο και για πολλά χρόνια υποστήριζε πως στην όμορφη παραλία της ιδιαίτερης πατρίδας του θα μπορούσε να γίνουν σπουδαία τουρνουά.

 

Θυμήθηκε τα αυτοσχέδια τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Αντίρριο πριν από 25 χρόνια και τις προετοιμασίες της ΕΑΠ και της Παναχαϊκής στην όμορφη αμμώδη παραλία της περιοχής. Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Masters στο Aντίρριο ο Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στο σπουδαίο τουρνουά και στη μεγάλη προσέλευση του κόσμου:

«Είναι ένα άπιαστο όνειρο για όλους εμάς που παίζαμε εδώ μπιτς βόλεϊ πριν από 25-30 χρόνια. Κανείς δε περίμενε πως θα είχαμε τουρνουά Master για δεύτερη συνεχή χρόνια σε αυτή την όμορφη παραλία, δίπλα στη θάλασσα. Εδώ γεννηθήκαμε και κάναμε τα πρώτα μας βήματα στο βόλεϊ. Είναι πολύ μεγάλο γεγονός όχι μόνο για το Αντίρριο αλλά γενικότερα για την Ναυπακτία».

Για το εφετινό Masters: «Εχει έρθει πολύς κόσμος στους αγώνες και έχουμε και ρεκόρ συμμετοχών αθλητών που αυτό λέει πολλά. Είναι πραγματικό μπιτς βόλεϊ πλάι στη θάλασσα σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας. Εδώ κάποτε βάζαμε δύο στυλοβάτες μέσα στη θάλασσα και αυτοί που ήταν διαιτητές κρατούσαν και τα σχοινιά του φιλέ. Εδώ πιο πέρα ο χώρος είναι ιδανικός γιατί η παραλία είναι αμμώδης, τα νερά ρηχά και δροσερά».

Για το πατρινό βόλεϊ: «Το πατρινό βόλεϊ συνεχίζει την πορεία του. Το πρόβλημα βέβαια είναι πως οι μισοί δε μιλούν με τους άλλους μισούς. Συνήθως σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας υπάρχουν δύο πόλοι αλλά στην Πάτρα ο καθένας έχει τραβήξει το δρόμο του. Ελπίζω κάποτε να ξεμπερδέψει το πράγμα και το βόλεϊ στην Πάτρα να βρει το δρόμο που του αξίζει».

Στη φωτογραφία ο Άρης Αγγελόπουλος (αριστερά) με τον Τάκη Αντωνόπουλο, τον αντιδήμαρχο Ναυπακτίας Γιάννη Σύψια και τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΠ Θεόδωρο Αγγελόπουλο.

Media