Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
31-07-2013 16:30

Σωτηρίου η 4η

Την τέταρτη μεταγραφική της κίνηση έκανε η ομάδα του Γ.Σ. Γρεβενών, καθώς απέκτησε την ακραία Χριστίνα Σωτηρίου, μετά τις Αναγνωστοπούλου και τις αδερφές Γκουντιού. 
Η Σωτηρίου την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ, ενώ τη χρονιά 2011-2012 αγωνίστηκε στην Α1 γυναικών με τα χρώματα του Ανατόλια. Επίσης έχει υπάρξει μέλος των εθνικών ομάδων βόλει, μέχρι και τις νεανίδες.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας των Γρεβενών μέχρι τώρα έχουν κάνει μεγάλο «γκελ» στον κόσμο, κάτι που φαίνεται στην αυξημένη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

Οι μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας του ΓΣ Γρεβενών:

Ήρθαν: Ρωξάνη Αναγνωστοπούλου, Αλεξάνδρα Γκουντιού, Ολυμπία Γκουντιού, Χριστίνα Σωτηρίου.

Φεύγουν: Χρυσούλα Λούδα, Χριστίνα Βασιλείου, Κωνσταντίνα Γάτου.

 

Σχετικά άρθρα

  • Ο Ηλίας Κόκλας στον Αίολο Κατερίνης
    Μετά τον Σωκράτη Πιπινά, ο Αίολος Κατερίνης ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή τον Ηλία Κόκλα από τον Ηρακλή Χαλκίδας, ο οποίος αναμένεται να τον ενισχύσει σημαντικά στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ.
  • ΕΣΠΕΜ: Λάμψη απο τα «αστέρια» των Γρεβενών
    Πρωταθλήτρια της τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΕΜ αναδείχτηκε δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη, ο Αστέρας Γρεβενών, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Β εθνική και ο σύλλογος με πανηγυρικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
  • ΕΣΠΕΜ: Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του κλιμακίου κοριτσιών
    Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13/03 προπόνηση του κλιμακίου κοριτσιών (ΕΣΠΕΜ) στο κλειστό γυμναστήριο Πτολεμαΐδας με τη συμμετοχή 13 κοριτσιών υπό την επίβλεψη των ΠΟΠ Ε.Σ.ΠΕ.Μ κ. Ρέτζιο Νικόλαο και κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο.
  • ΕΣΠΕΜ: Στην κορυφή ο Αστέρας Γρεβενών
    Στην πρώτη θέση του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών ΕΣΠΕΜ, με 12 βαθμούς (4 Νίκες - 0 Ήττες, ρεπό την τρίτη αγωνιστική) βρίσκεται ο Αστέρας Γρεβενών.
  • ΕΣΠΕΜ: Στην Κατερίνη αγωνίζεται ο Αστέρας Γρεβενών
    Στην Κατερίνη κόντρα στον Αίολο Κατερίνης, αγωνίζεται η ομάδα γυναικών του Αστέρας Γρεβενών για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΜ και με ανάρτηση της στο f/b ανφέρει: