Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-07-2013 12:02

Πήρε τις αδερφές Γκουντιού ο ΓΣ Γρεβενών

Η ομάδα των Γρεβενών προχώρησε σε δυο σημαντικές προσθήκες, αφού απέκτησε την Αλεξάνδρα και την Ολυμπία Γκουντιού, από τον ΓΣ Κοζάνης.
Η Αλεξάνδρα Γκουντιού αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου, ενώ η αδερφή της, Ολυμπία αγωνίζεται ως διαγώνια και κεντρικός. Πριν την Κοζάνη οι δυο αδερφές αγωνίστηκαν και στον Άρη, τη σεζόν 2011-2012.

Η Αλεξάνδρα δεν έκρυψε τη χαρά της για την μετακίνησή της στα Γρεβενά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Με την ομάδα των Γρεβενών μας ενώνει η αγάπη μας για το βόλεϊ, έχω πολύ καλή διάθεση μετά την καλή εξέλιξη της μεταγραφής μου και περιμένω να ξεκινήσει η νέα χρονιά».

Σχετικά άρθρα

  • Ο Ηλίας Κόκλας στον Αίολο Κατερίνης
    Μετά τον Σωκράτη Πιπινά, ο Αίολος Κατερίνης ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή τον Ηλία Κόκλα από τον Ηρακλή Χαλκίδας, ο οποίος αναμένεται να τον ενισχύσει σημαντικά στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ.
  • ΕΣΠΕΜ: Λάμψη απο τα «αστέρια» των Γρεβενών
    Πρωταθλήτρια της τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΕΜ αναδείχτηκε δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη, ο Αστέρας Γρεβενών, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Β εθνική και ο σύλλογος με πανηγυρικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
  • ΕΣΠΕΜ: Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του κλιμακίου κοριτσιών
    Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13/03 προπόνηση του κλιμακίου κοριτσιών (ΕΣΠΕΜ) στο κλειστό γυμναστήριο Πτολεμαΐδας με τη συμμετοχή 13 κοριτσιών υπό την επίβλεψη των ΠΟΠ Ε.Σ.ΠΕ.Μ κ. Ρέτζιο Νικόλαο και κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο.
  • ΕΣΠΕΜ: Στην κορυφή ο Αστέρας Γρεβενών
    Στην πρώτη θέση του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών ΕΣΠΕΜ, με 12 βαθμούς (4 Νίκες - 0 Ήττες, ρεπό την τρίτη αγωνιστική) βρίσκεται ο Αστέρας Γρεβενών.
  • ΕΣΠΕΜ: Στην Κατερίνη αγωνίζεται ο Αστέρας Γρεβενών
    Στην Κατερίνη κόντρα στον Αίολο Κατερίνης, αγωνίζεται η ομάδα γυναικών του Αστέρας Γρεβενών για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΜ και με ανάρτηση της στο f/b ανφέρει: