1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2020 11:43

Πρόταση volleynews.gr προς ΕΣΑΠ και ΤΑΑ: Κάντε και τους τελικούς στο ΟΑΚΑ

Μετά από την επιτυχημένη παρουσία των αγώνων της Volley League στο ΟΑΚΑ αλλά και τα θετικά σχόλια που εκφράζει το σύνολο των αθλητών, των προπονητών, των διαιτητών, των παραγόντων αλλά και όσων συμμετέχουν στο πρωτοπόρο και πρωτότυπο εγχείρημα της διεξαγωγής της ημιτελικής φάσης το κοινό συμπέρασμα αλλά και η επιθυμία που εκφράζεται στην κατ΄ιδίαν συζητήσεις είναι να γίνουν οι τελικοί στο ίδιο γήπεδο και να μην υπάρχουν μετακινήσεις.

Το volleynews.gr τολμά να κάνει και πάλι το βήμα μπροστά και να καταθέσει δημόσια την πρόταση που θα πρέπει να εξετάσει άμεσα η ΕΣΑΠ με την ομόφωνη απόφαση των ομάδων που αγωνίζονται.

Όταν έχεις το γήπεδο βόλεϊ στην καλύτερη εγκατάσταση της χώρας, όταν το πρωτόκολλο ασφαλείας δεν προβλέπει προσέλευση θεατών, όταν όλες οι ομάδες προσαρμόστηκαν τέλεια στις συνθήκες του εντυπωσιακού και ασφαλούς αγωνιστικού χώρου, όταν είναι στημένα τα πάντα από πλευράς εξοπλισμού γηπέδου, υποδομών, ασφάλειας, διαφημίσων αλλά και τηλεοπτικής παραγωγής ποιος ο λόγος να ξηλώνεις τα πάντα απλά για να λες πως πήγες στην τάδε ή στη δείνα έδρα;

Οι μετακινήσεις εν μέσω πανδημίας και αυστηρών πρωτοκόλλων, οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή την περίοδο αλλά και οι λόγοι που προαναφέραμε επιβάλουν να κάνει η ΕΣΑΠ το τελευταίο γενναίο βήμα για να ολοκληρωθεί ιδανικά το πρωτάθλημα και χωρίς προβλήματα. Μόνο προβλήματα και έξοδα θα αποφέρει η μετακίνηση των ομάδων στους τελικούς.

Δεν αναφέρουμε βεβαίως και το κόστος των μετακινήσεων και του ράβε ξήλωνε με το ταραφλέξ και όλο τον οργανωτικό μηχανισμό τη στιγμή που σε κανέναν δεν περισσεύει ούτε σεντς.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΣΑΠ έλαβε την απόφαση να γίνουν οι τελικοί στις έδρες των ομάδων πολύ νωρίτερα και ενώ εκείνη τη στιγμή δε γνώριζε καν εάν θα της παραχωρηθεί το ΟΑΚΑ. Τα δεομένα όμως που έχουμε μετά από τις τρεις πρώτες ημέρες είναι θετικά για όλες τις ομάδες. Εχει αποδειχτεί πως τα γήπεδα δεν παίζουν ρόλο στην ανάδειξη των πρωταθλητών αλλά η θέληση, το πάθος και η ικανότητα των ομάδων.

Το volleynews.gr κάνει δημόσια πρόταση προς την διοργανώτρια αρχή αλλά κυρίως προς τους παράγοντες των τεσσάρων ΤΑΑ. Μπορούν να πάρουν άμεσα την απόφαση τους και να ζητήσουν και τις σχετικές άδειες από το υφυπουργείο αθλητισμού και την διοίκηση του ΟΑΚΑ για να κλείσουν το θέμα μία και καλή. Μπορούν να το αποφασίσουν τώρα οι τέσσερις, μπορεί και να αποφασίσουν μετά την ολοκλήρωση της ημιτελικής φάσης, όμως, όσο πιο γρήγορα δείχνουν τα αντανακλαστικά τους και την ομοψυχία τους τόσο μεγαλύτερο κέρδος θα έχουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ