Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-04-2015 11:40

Αδιάφορη ήττα για τον πρωταθλητή Ποσειδώνα

Με ελλείψεις λόγω τραυματισμών ο Ποσειδώνας Βέροιας δεν κατάφερε να νικήσει την αξιόμαχη και δουλεμένη ομάδα του Αρχέλαου στην Κατερίνη και ηττήθηκε με 3-2 σετ.
 Με αυτό το παιχνίδι που ήταν χωρίς ενδιαφέρον για καμία ομάδα και χωρίς καμία βαθμολογική σημασία, έκλεισε η φετεινός κύκλος των αγώνων πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. που βρήκε πρωταθλήτρια την ομάδα της Βέροιας. Ο προπονητής της πρωταθλήτριας έδωσε χρόνο στα κορίτσια που δεν είχαν πολλές συμμετοχές φέτος και η προσπάθεια ήταν ελπιδοφόρα. Η ομάδα ετοιμάζεται τώρα για τον τελικό του κυπέλλου που θα γίνει στις 31.05.2015 στη Βέροια με αντίπαλο τον ΓΣ Κοζάνης.

Από την ομάδα του Αρχέλαου διακρίθηκαν οι Τσιουτσιούλη Εύα, Πεπόνη ΄Ολγα και Κυπαρίσση Σταμ. Από την ομάδα της Βέροιας διακρίθηκαν οι Τσιόγκα Ανδρομάχη, Γρηγοριάδου Αρχοντή και Ντακοπούλου Χρυσούλα

Τα σετ (22-25, 25-13, 21-25, 25-19, 15-8).

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: (ΑΣΤ.ΤΣΙΟΥΠΛΗΣ) Πεπόνη Ολγα, Χανδόλια Φ, Ντίτσα Στ, Συβρίδου Πολ (libero), Κεραμιδιώτου Γ, Μπατάλα Θ, Τσιουτσιούλη Ευα, Ματιού Διον, Κυπαρίσση Ρ, Γεωργαντά Ελ, Δερβένη Ακρ, Κυπαρίσση Στ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Μοσχά Παναγιώτα, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Κυριακίδου Γιώτα, Κυριαζάκη Λίλα, Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Τσίπα Ελισάβετ, Παπαγιάννη Αλεξάνδρα, Κρομμύδα Κατερίνα.

Βαθμολογία – ΤΕΛΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Μ. 2014-15


1 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 15
2 ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 12
3 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 8
4 ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Βέροιας κ. Γιώργος Μοσχάς έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχείς που η ομάδα μας για πρώτη φορά θα είναι στα σαλόνια Εθνικής κατηγορίας και δώσαμε χαρά σε όλη την πόλη μας. Για πέντε χρόνια τώρα, ετοιμαζόμασταν μεθοδικά και χωρίς βιασύνες για την επίτευξη του στόχου. Ευχαριστούμε τα κορίτσια μας, τους προπονητές μας και τους φίλους μας που βοήθησαν για να φτάσει η ομάδα εδώ. Ανοίγει τώρα νέος κύκλος για την ομάδα μας και από αύριο ξεκινάμε τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά. Μας περιμένει μεγάλος αγώνας αλλά είμαστε αισιόδοξοι....