Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-09-2014 17:39

Επιστροφή στα γήπεδα για τις γυναίκες του ΑΟΚ

Η περίοδος 2014-15 ξεκίνησε και για το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΚ, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να επιστρέφουν, σταδιακά, στο παρκέ του κλειστού της Καλαμίτσας και των γυμναστηρίων των σχολείων που θα χρησιμοποιήσει ο σύλλογος για τις προπονήσεις. Τα καλύτερα από τα καλά νέα, έχουν να κάνουν με τη γυναικεία ομάδα που επανέρχεται στη δράση.


Μια νέα αρχή για το ιστορικό τμήμα

Η τελευταία φορά που παρέταξε ο ΑΟΚ ομάδα γυναικών ήταν τη σεζόν 2007-08. Έλαβε μέρος στο περιφερειακό πρωτάθλημα, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αλλά έχασε τον τίτλο από τον ανερχόμενο ΑΟ Χρυσούπολης που το 2009 πήρε το εισιτήριο για την Α2 εθνική κατηγορία. Μετά από 6,5 χρόνια, η ομάδα που τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 διαφήμιζε την πόλη στο πανελλήνιο με τις διακρίσεις της σε Α’ Εθνική και Α1, κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Θα ‘ναι ένα κράμα από έμπειρες και νεότερες σε ηλικία παίκτριες, οι οποίες θα πορευθούν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κουτσικβασίλογλου. Οι επιτυχίες των βετεράνων αθλητριών πέρυσι και φέτος το καλοκαίρι ήταν το ερέθισμα για την εκ νέου δραστηριοποίηση του τμήματος, μα είναι και επιτακτική ανάγκη να διαθέτει η Καβάλα μια ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Στις 4 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι άντρες

Η ομάδα των αντρών αρχίζει την προετοιμασία της την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου (10.30πμ) στο κλειστό της Καλαμίτσας. Στο μεταξύ ξεκίνησαν τις προπονήσεις τα παιδιά των μικρότερων ηλικιών. Φέτος ο ΑΟΚ θα λειτουργήσει τμήματα αντρών, γυναικών, παίδων, κορασίδων, παγκορασίδων και τις ακαδημίες. Προπονητές θα είναι ο Δημήτρης Σιώκης, ο Δημήτρης Κουτσικβασίλογλου, η Έφη Γερακίνη και η Γιώτα Κεφαλά. Αναμένεται να ανακοινωθεί και πέμπτο όνομα για το προπονητικό τιμ.

Kavala-sports.gr