Εκτυπώστε τη σελίδα
10-01-2014 16:23

Καταγγελία του Αριστοτέλη Σκύδρας για τον Ακριτίδη

Ανακοίνωση του Αριστοτέλη Σκύδρας κατά του κύριου Ακριτίδη Β. μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΠΕΜ, καθώς οι πράξεις του έχουν δυναμιτίσει το κλίμα ανάμεσα στην ομάδα του Αριστοτέλη και του Απόλλων Καλυβιών, και καλεί την ΕΣΠΕΜ να πάρει τα μέτρα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νιώθουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε-καταγγείλουμε  την απαράδεκτη συμπεριφορά μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΠΕΜ στον αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στην παιδική ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας και του Απόλλων Καλυβιών Σκύδρας την Κυριακή 5/1. Ο κύριος Ακριτίδης Β. κατά την διάρκεια του αγώνα βρισκόταν δίπλα στην γραμματεία στην πλευρά κάθε φορά της ομάδας του υποδεικνύοντας την κάρτα μέλους της ΕΣΠΕΜ.

Συνεχώς έδινε εντολές στους παίδες αλλά και στον πρώτο διαιτητή έκανε νοήματα τι να σφυρίζει. Μετά από υποδείξεις του δεύτερου διαιτητή, Πασπαλά Αθανασίου, μέλους του ΔΣ του Αριστοτέλη και παράκληση του να πάει να δεί τον αγώνα από την κερκίδα τον έβρισε χυδαία και με το θράσος που τον διακρίνει συνέχισε να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κύριος αυτός επανειλημμένως στους μεταξύ μας αγώνες δημιουργεί προβλήματα, προκαλεί φιλάθλους αλλά και διαιτητές, όπως στην περίπτωση του κ. Πορτοκαλίδη, πάλι σε μεταξύ μας αγώνα στο κλειστό γήπεδο Καλυβίων και απότι φαίνεται χαίρει εμπιστοσύνης της διοίκησης της ΕΣΠΕΜ αφού δεν τιμωρείται. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολεμικό κλίμα ανάμεσα στα παιδιά των δύο ομάδων, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, εκμεταλλευόμενος της εύνοιας της Ένωσης μας αλλά και την ιδιότητα του ως αστυνομικός. Θα παρακαλούσα την διοίκηση της ΕΣΠΕΜ να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και να εξηγήσει σε αυτόν τον κύριο ότι η ΕΣΠΕΜ δεν είναι το τσιφλίκι κανενός και ότι δεν μπορεί να παρεμβαίνει και να υποδεικνύει σφυρίγματα στον διαιτητή, δεν μπορεί να βρίζει χυδαία, δίνοντας κακό παράδειγμα στα παιδιά με αποτέλεσμα να πορώνει και να υποδεικνύει την κάρτα της ΕΣΠΕΜ λες και είναι το αφεντικό του πρωταθλήματος.

Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δεν μπορέσετε να προστατέψετε εμάς αλλά και το άθλημα του ΒΟΛΕΪ βλέπουμε να οδηγούμαστε σε ποδοσφαιροποίηση που σημαίνει επεισόδια στα γήπεδα. Την ευθύνη θα την έχετε εσείς και μόνο εσείς. Δεν είναι απειλή, αλλά είδατε που οδηγούνται τα πράγματα με αποφάσεις όπως αυτήν με την διεξαγωγή αγώνων χωρίς επίσημους διαιτητές η οποία δεν χαίρει και άκρας νομιμότητας».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παπαδόπουλος Θεόδωρος