1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Με 21 πόντους του Χουαντορένα η Λουμπε επικράτησε και της γηπεδούχου Τουρ με 0-3 (21-25, 23-25, 23-25) για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και «κλείδωσε» και τυπικά την πρώτη θέση και την πρόκριση στην οκτάδα του θεσμού.
Με πολλή διάθεση και όρεξη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι γυναίκες του Ίκαρου Έδεσσας.
Μια γιορτή ετοιμάζει ο Μέγας Αλέξανδρος Γιανντσών με αφορμή τον τελικό κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΕΜ ανάμεσα στον Ποσειδώνα Βέροιας και του Αίαντα Κιλκίς.
Στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής γυναικών της Ε.Σ.Π.Ε.Μ. και ενώ μένει ένας αγώνας ακόμη για την λήξη του, ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, αήττητος, κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα και να “κλειδώσει”την άνοδό του στην Α2 κατηγορία.
Του Νίκου Παναγιωτόπουλου (katerinisport.gr)Ήλπιζα ότι δε θα χρειαζόταν να μπω στη διαδικασία να γράψω αυτό το άρθρο, αλλά όπως πριν 2 χρόνια ζούμε ξανά «ιστορικές στιγμές», με την συνεχιζόμενη αποχή των διαιτητών της ΕΣΠΕΜ.
Ο ΣΥΔΠΕΜ ανακοίνωσε ότι η αποχή των διαιτητών στην Μακεδονία θα συνεχιστεί αφού η συνάντηση με την διοίκηση της ΕΣΠΕΜ δεν έγινε. 
Ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, ήταν αυτό που πέρασε για την Άθλεση Λάρισας.
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο που μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση της προσφοράς στην ομάδα του Αστέρα Γρεβενών.
Με ελλείψεις λόγω τραυματισμών ο Ποσειδώνας Βέροιας δεν κατάφερε να νικήσει την αξιόμαχη και δουλεμένη ομάδα του Αρχέλαου στην Κατερίνη και ηττήθηκε με 3-2 σετ.
Εχοντας φέτος αποκτήσει τη στόφα του νικητή, τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην έμπειρη ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών. Με περίσσευμα ψυχής, σοβαρότητα και άριστη τεχνική νίκησαν με 3-0 σετ και στέφθηκαν πρωταθλήτριες της ΕΣΠΕΜ 2014-15.
Οριστικοποιήθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Σύμφωνα με αυτό, η σεζόν θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου με την Α1 γυναικών και Α2 ανδρών, ενώ τα Φάιναλ 4 κυπελλου θα γίνουν 14-15 Μαρτίου (Ανδρες) και 28-29 Μαρτίου (Γυναίκες).
Άγιο είχαν ο προπονητής του Πιερικού Σαρρής Κωνσταντίνος και η παίκτρια Κατερίνα Παναγιωτίδου σε τροχαίο ατύχημα που έγινε τη Δευτέρα 21/04/2014 στη περιοχή Κατερινόσκαλα Πιερίας.
Εφαρμόζοντας την οδηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η ΕΟΠΕ προχώρησε στην αναστολή των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 12-13 Απριλίου. Με αυτό τον τρόπο η ΕΟΕ και η ΕΟΠΕ ελπίζουν ότι θα πιέσουν την κυβέρνηση να αυξήσει το ποσό της επιχορήγησης για τον αθλητισμό.
Το Σάββατο 22/03/2014 ξεκινάει η Β΄Φάση (Τελική) του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής γυναικών του Ε΄Ομίλου.
Στην Α2 γυναικών θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Ερμής Δράμας, καθώς νίκησε με 3-0 την ΑΕ Κομοτηνής στα μπαράζ ανόδου.
Με 3-0 σετ έχασα οι γυναίκες της Αργούς απο τον ΓΣ Ελασσόνας το Σάββατο το απόγευμα.
Σε έναν αγώνα διαφήμιση του βόλεϊ, η γυναικεία ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση, κατέκτησε το Κύπελλο γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. της περιόδου 2013-2014 νικώντας στο ουδέτερο γήπεδο του Αιγινίου τον Πιερικό με 3-2 σετ.
Με 4 μεταγραφές με τις οποίες βάζει τις βάσεις για το παρόν και το μέλλον έκανε η διοίκηση του Παμβοχαϊκού για την γυναικεία ομάδα.
Συνεχίζουν  την εντατική προετοιμασία τους  εν όψει των επικείμενων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων τα τμήματα γυναικών  και κορασίδων του Δημόκριτου Μυγδωνίας.
Η χρονιά ξεκίνησε για τα αγωνιστικά τμήματα της πετοσφαίρισης του ΑΟΚ.Το ανδρικό τμήμα την Δευτέρα 19 Αυγούστου πραγματοποίησε την πρωτη του συνάντηση και υπο τις οδηγίες του Δημήτρη Κουτσικβασίλογλου ετοιμάζεται για το Δ’ όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας των Ανδρών. Οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό Καλαμίτσας καθε Τρίτη και Παρασκευή στις 7:30μ.μ.
Του Γιάννη ΒαβαλικούδηΟ Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανακοίνωσε και επίσημα την επίτευξη συμφωνίας με τον προπονητή Γιώργο Σταυρόπουλο για την κάλυψη της θέσης του προπονητή της ομάδας των γυναικών, την οποία κατείχε ο Νίκος Αντωνιάδης που μετακινήθηκε στην ανδρική ομάδα.

Σωτηρίου η 4η
31-07-2013 16:30

Την τέταρτη μεταγραφική της κίνηση έκανε η ομάδα του Γ.Σ. Γρεβενών, καθώς απέκτησε την ακραία Χριστίνα Σωτηρίου, μετά τις Αναγνωστοπούλου και τις αδερφές Γκουντιού. 
Η ομάδα των Γρεβενών προχώρησε σε δυο σημαντικές προσθήκες, αφού απέκτησε την Αλεξάνδρα και την Ολυμπία Γκουντιού, από τον ΓΣ Κοζάνης.
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ