1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2017 13:36

Η δεύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Γρεβενών

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Την δεύτερη χριστουγεννιάτική του γιορτή διοργανώνει σε μορφή τουρνουά (28-29/12), ο ΓΣ Γρεβενών με την συμμετοχή της Κοζάνης, του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, της Δεσκάτης και του ΠΑΟ ενώ το βράδυ της 29/12 ,ο σύλλογος των Γρεβενών έχει προγραμματίσει και τον ετήσιο χορό του.



Πληροφορίες για τα ματς και τις ώρες των αγώνων του τουρνουά στην αφίσα της εκδήλωσης.



Διαβάστηκε 2869 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του ΓΣ Γρεβενών
    Με πρόεδρο τον Ιωάννης Βήλιο, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών.
  • Ο ΓΣ Γρεβενών νίκησε τις κορασίδες του ΠΑΟ
    Οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, νίκησαν την ομάδα του ΠΑΟ που κοουτσάρισε η Λία Μήτση με 3-2 σετ και κατέκτησαν το «2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά» που διοργάνωσε ο ΓΣΓ, με τη συμμετοχή ακόμη του ΓΣ Κοζάνης, της Δεσκάτης και του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
  • ΑΕΚ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το τουρνουά
    Το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ ολοκληρώθηκε και απο την ακαδημία της ΑΕΚ, ευχαρίστησαν όσες ομάδες και εθελοντές συνέβαλλαν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία.
  • Τη Δευτέρα ξεκινούν τα Γρεβενά
    Την πρώτη προπόνηση θα κάνει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γ.Σ.Γρεβενών στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Γρεβενών, την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 17:45.

  • Πέντε προσθήκες δυναμώνουν τα Γρεβενά
    Πέντε νέες αθλήτριες, είναι ο απολογισμός για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα να σταθεί στην Α2 γυναικών.
Περισσότερα από την κατηγορία: « ΝΙκηφόρο πέρασμα από τα Γρεβενά

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ