1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-09-2013 11:26

Συνεχίζει την προσπάθεια ο Φιλαθλητικός Λαμίας

Ξεκίνησε τις προπονήσεις του ο Φιλαθλητικός Λαμίας που κάνει μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια αξιόμαχη ομάδα στην Β Εθνική (ΕΣΠΕΚΕΛ).
Η ανακοίνωση
«Τα τελευταία 3 χρόνια γίνεται μια προσπάθεια να επανέλθει το τμήμα Βολεϊ στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε από μια παρέα παλιών και νέων αθλητών που προήλθαν από ομάδες της περιοχής με σκοπό την συγκρότηση μιας ομάδας η οποία θα χαίρεται που αγωνίζεται. Μέσα από την σωστή και ομαδική δουλειά, θα έρθουν τα αποτελέσματα και και οι επιτυχίες που θα προβάλουν τον σύλλογο αλλά και την πόλη της Λαμίας που έχει δημιουργήσει την δίκη της παράδοση στο χώρο του βόλεϊ με τις ομάδες της σε εθνικές κατηγορίες.

Τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ και φέτος θα αγωνίζεται στην Β Εθνικλη  με ομάδες από την Κεντρική Ελλάδα – Θεσσαλία και Δεσκάτης Γρεβενών.

Η ομάδα απαρτίζεται από Λαμιώτες αθλητές μαζί με την προσθήκη κάποιων φοιτητών η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της με πολύ όρεξη και θέληση για δουλεία με τους παλιούς :

Τσέτσο Αθανάσιο , Στάικο Στάικο , Αναγνωστόπουλο Κωνσταντίνο , Φλώρο Γεώργιο , Κουφιώτη Παναγιώτη , Κοτσίλη Γεώργιο , Μπάρα Σπυρίδων , Καραγίωργο Αθανάσιο , Μιχαλόπουλο Γεώργιο , Καντήλα Νικόλαο και Κατσιλογιάννη Κωνσταντίνο

Και τους νέους :

Ζαρκάδα Γρηγόριο , Σταθόπουλο Δημήτριο , Βλάχο Θωμά , Καραγκούνη Μάνθο και Νικολάου Ιωάννη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ