1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2023 17:24

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.: Κουμεντάκης και Ιντάλγκο για το final-4 στην Καλαμάτα (vid)

Με στόχο την κατάκτηση του 17ου τίτλου του στο Κύπελλο ανδρών θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την κορυφή που κατέλαβαν στο Challenge Cup μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον δεύτερο στόχο της φετινής σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει να κατακτήσει το κύπελλο από το 2017, ενώ θέλει να διπλασιάσει τους τίτλους του στην Καλαμάτα, καθώς το 2014 στο κλειστό της Παραλίας είχε πάρει το τρόπαιο.

Από τους κορυφαίους στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού είναι οι ακραίοι του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, Σαλβαντόρ Ιντάλγκο και Ραφαήλ Κουμεντάκης, με τον Εβρίτη διεθνή ακραίο να μετρά ήδη δύο κατακτήσεις κυπέλλου, στις οποίες πήρε και το βραβείο του MVP.

«Το συναίσθημα που κυριαρχεί είναι κυρίως προσμονής. Ένα final-4 είναι πάντα ωραίο και έχει τις δικές του συγκινήσεις. Στόχος μας είναι το κύπελλο και πάμε στην Καλαμάτα με αυτό το σκεπτικό.

Ο ημιτελικός με τον Μίλωνα δεν θα έχει καμία σχέση με τους αγώνες του πρωταθλήματος. Θα παίξουμε νοκ άουτ αγώνα, σε ουδέτερο γήπεδο και μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Ο Μίλωνας είναι μαχητική ομάδα και πρέπει να είμαστε στο 100%» δήλωσε αρχικά ο Ραφαήλ Κουμεντάκη και συνέχισε:

«Το κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο έχω σταθεί τυχερός με δύο κατακτήσεις. Δεν ξέρω αν μου ταιριάζει, αλλά είναι μία ωραία διοργάνωση με απαιτητικούς αγώνες. Ο ημιτελικός είναι το ματς κλειδί για να πας στον τελικό».

Μεγάλα όνειρα και στόχους έχει και ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο, ο οποίος όπως δήλωσε το όνομά του στο Whatsapp είναι «dream big» γι'αυτό δεν θα μπορούσε να μην έχει ως στόχο το κύπελλο στην Καλαμάτα, καθώς και την κορυφή σε όλες τις εναπομείναντες διοργανώσεις της φετινής σεζόν (Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα).

«Το όνομά μου στο Whatsapp είναι «μεγάλα όνειρα». Ονειρεύομαι ότι μπορούμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Για να γίνει αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα με το Challenge cup και πλέον κοιτάμε τους υπόλοιπους στόχους. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Κανένα όνειρο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς σκληρή δουλειά. Θα δώσουμε τα πάντα για να τα πάρουμε όλα και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας» είπε ο Ιντάλγκο και στην συνέχεια αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τον Μίλωνα:

«Το πιο σημαντικό σε έναν ημιτελικό είναι να παίζεις σκληρά. Όταν το κάνεις αυτό θα εκτελέσεις καλά το αγωνιστικό σου πλάνο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανώδυνα για να έχεις χρόνο ξεκούρασης για τον τελικό. Αυτό θα είναι το κλειδί για το επόμενο βήμα. Υπάρχει διαφορά στους αγώνες του πρωταθλήματος με του κυπέλλου.

Φέτος έχουμε παίξει πολύ καλά απέναντι στον Μίλωνα. Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στα πράγματα που κάνουμε καλά στο γήπεδο και παρακολουθούμε τα καλά στοιχεία του αντιπάλου μας. Θα παίξουμε όσο το δυνατόν πιο δυνατά και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Θα δούμε τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα».

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023


Α' Ημιτελικός, Κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» 18.00 (ERTSPORTS 1): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Β' Ημιτελικός, Κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» 21.15 (ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Τελικός, Κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» 21.30 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α' Ημιτελικού - Νικητής Β' Ημιτελικού

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ