Εκτυπώστε τη σελίδα
15-05-2013 13:40

Νίκη επί του ΓΣ Λαμία και πρόκριση στο final four της ΕΣΠΕΚΕΛ για τις κορασίδες του ΑΣ Αργώ

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παγκορασίδες του ΑΣ ΑΡΓΩ μέσα στη Λαμία και πήραν μιά καθαρή νίκη με 3-0 σετ από τον τοπικό Γυμναστικό, ενώ ταυτόχρονα κέρδισαν το πολύτιμο εισιτήριο για το final 4 του πρωταθλήματος παγκορασίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο 17,18 και 19 Μαϊου.

 

Οι Βολιώτισες μπήκαν απο την αρχή στον αγώνα με πολύ πάθος και συγκέντρωση στο παιχνίδι τους και απέδειξαν μέσα στο γήπεδο ότι ήταν οι κυρίαρχες του παιχνιδιού, παίζοντας αποτελεσματικό και ταυτόχρονα θεαματικό βόλει. 

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της νίκης έπαιξαν οι δυνατές επιθέσεις της κεντρικού Βασιλικής Διάλλα την οποία τροφοδότησε άριστα η πασαδόρος της ομάδας, Νάντια Γεωργουλά, καθώς επίσης η μεγάλη αποτελεσματικότητα στο σέρβις απο την Σωτηρία Γάκη.

Αποδεκατισμένος από τους τραυματισμούς αγωνίστηκε ο Γυμναστικός στον αγώνα με την Αργώ Βόλου. Στις ήδη τραυματισμένες βασικές αθλήτριες Ειρηλένα Κουρτομανίτη, Δανάη Γούλα και Χρυσάνθη Αγγελακοπούλου, προστέθηκε και η Χρύσα Τσαπρούνη, που έπαθε διάστρεμμα την ώρα του αγώνα.

Η Χρύσα Νάκη αναγκάστηκε να επιστρατεύσει όλες τις μικρότερες σε ηλικία αθλήτριές της, προκειμένου να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Τα κορίτσια που αγωνίστηκαν κατέβαλαν συγκινητική προσπάθεια, ιδιαίτερα στο πρώτο σετ, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά τελικά ηττήθηκαν φυσιολογικά με 3-0 από την ομάδα της Αργούς, που αγωνίστηκε πλήρης. Ηρωική μορφή η αρχηγός Ειρηλένα Κουρτομανίτη, που αγωνίστηκε κουτσαίνοντας όσο άντεξε, πριν αποχωρήσει κλαίγοντας από τους πόνους.    

Τα σετ: 25-23, 25-17, 25-17

ΑΣ ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος – Γεωργουλάς): Κουτσουνίδη Σ, Καστανού Λ, Γεωργουλά Κ, Διάλλα Β, Κατσίφα Κ, Γάκη Σ, Λωριδά Ν, Γκαλάκου Ε, Πολυζώη Μ, Ρεγκλή Φ(λ).

3 σχόλια

  • Comment Link ποπη Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 12:21 posted by ποπη

    To Νο 9 χρησιμοποιούσε τις ίδιες ακριβώς βρισιές με αυτές της μαμάς της στον πρώτο αγώνα. Κληρονομικό το ήθος !

  • Comment Link SAKIS Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 12:17 posted by SAKIS

    Όταν καλλιεργείς το φανατισμό και το μίσος σε τέτοιες ηλικίες και θέτεις ως αυτοσκοπό τους δήθεν θριάμβους, τότε έρχεσαι αντιμέτωπος με την θλιβερή εικόνα αυτών των μικρών κοριτσιών που όχι μόνο ασχημονούν, αλλά πιστεύουν ότι πράττουν και το σωστό

  • Comment Link ΚΩΝ/ΝΤΙΝΑ Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 12:11 posted by ΚΩΝ/ΝΤΙΝΑ

    Οι "αθλήτριες" με τα νούμερα 8 & 9 του Βόλου αναδείχθηκαν MVP στις βρισιές...