Εκτυπώστε τη σελίδα
14-05-2013 14:15

Ο ΓΣ Λαμίας υποδέχεται την Αργώ Βόλου στο Final Four των κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ

Η αφίσα της αναμέτρησης Η αφίσα της αναμέτρησης
Έτοιμες για την πρόκριση στο final-4 της ΕΣΠΕΚΕΛ εμφανίζονται οι πανκορασίδες του Γυμναστικού, που κράτησαν την ομάδα ζωντανή στη δύσκολη έδρα του Βόλου, αφού κατέκτησαν ένα σετ, γέμισαν με πόντους τα άλλα και πλέον δείχνουν αποφασισμένες για τη μεγάλη ανατροπή την Τρίτη στη Λαμία! 

 

Την Παρασκευή (10/4) σ΄ ένα συναρπαστικό παιχνίδι, διαφήμιση για το volley, οι αθλήτριες του Γυμναστικού ηττήθηκαν με 3-1 (25-22, 15-25, 25-14, 25-20) από τις αντίστοιχες της Αργούς Βόλου, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ (Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία).

Οι δύο ομάδες πήραν εύκολα από ένα σετ, ενώ στα άλλα δύο, που έγινε πραγματική μάχη, οι αθλήτριες του Βαγγέλη Σταθόπουλου επικράτησαν τελικά στις λεπτομέρειες. Παρά τη νίκη των γηπεδούχων, τα κορίτσια της Χρύσας Νάκη, που αγωνίστηκαν χωρίς τη Δανάη Γούλα, που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, απέδειξαν με την εμφάνισή τους ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση στον επαναληπτικό αγώνα, που θα γίνει στο Χαλκιοπούλειο την Τρίτη 14 Μαϊου στις 6:00. Η σκληρή δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς, φάνηκε στο γήπεδο απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε τόσο το αγωνιστικό, όσο και το συναισθηματικό δέσιμο της ομάδας του Γυμναστικού!

Πηγή: lamiavolley.gr

Σχετικά άρθρα

  • Μπήκε στο Χαλκιοπούλειο η Λαμία
    Υπό τις οδηγίες του Θανάση Κατσιγιάννη και του βοηθού του, Βασίλη Αναγνωστόπουλου, έγινε η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμίας, για το νέο πρωτάθλημα της Volleyleague. 
  • Κάλεσμα του ΑΣ Αργώ στο final Four κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ στο Βόλο

     

    Μια πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17,18 και 19 Μαΐου. Πρόκειται για την τελική φάση (final 4) του πρωταθλήματος volley παγκορασίδων, που διοργανώνει η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τον ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου. 

  • Μια αγωνιστική για την ΑΕΚ
    Με μια αγωνιστική τιμώρησε η αθλητικός δικαστής την ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, ενώ αθώωσε τους συλλόγους ΓΣ Λαμίας και ΓΣ Πανιώνιος.
  • Τοπικό ντέρμπι στο Βόλο
    Με το τοπικό ντέρμπι στο Βόλο, συνεχίζεται το πρωτάθλημα βόλεϊ παγκορασίδων της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας. Η ομάδα της Αργούς αγωνίζεται την Κυριακή 21 Απριλίου (έναρξη 12.00) στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής. 
  • Κλήσεις σε απολογία για ΓΣ Λαμίας και Πανιώνιο
    Η αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τα σωματεία του ΓΣ Λαμίας και του ΓΣ Πανιωνίου για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον αγώνα της 6/4/13 ΓΣ Λαμίας – ΓΣ Πανιώνιος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 και ώρα 17:00.