1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
09-04-2013 12:34

Βήμα πρόκρισης για την Αργώ

Σπουδαία νίκη της Αργούς επί του Φιλαθλητικού Λάρισας με 3-0 σετ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος κεντρικής Ελλάδας στις παγκορασίδες.

Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο τα κορίτσια της Αργούς κατάφεραν την Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» να πάρουν μια μεγάλη νίκη και να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι ήταν μείζονος σημασίας για τις «κυανέρυθρες» καθώς σε περίπτωση ήττας θα έμεναν έξω από την επόμενη φάση. Το πάθος για τη Βολιώτικη ομάδα ξεχείλιζε όμως και με επιθετικές αιχμές την Βασιλική Διάλλα και την Σύλια Κουτσουνίδη οι οποίες τροφοδοτήθηκαν άψογα από την Νάντια Γεωργουλά, πήραν μια μεγάλη και σημαντική νίκη ρίχνοντας στο καναβάτσο την ομάδα της Λάρισας η οποία πλέον κινδυνεύει να αποκλειστεί και ως εκ τούτου θα τα παίξει όλα για όλα την επόμενη αγωνιστική με τον ΓΣ Αλμυρού.   

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ