1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-02-2017 14:12

Ένατη νίκη για την ΑΕΛ

Με μια καθαρή νίκη στην δύσκολη έδρα του Αμπελώνα έφυγε η ΑΕΛ κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 3-0. 
 Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι οι βυσσινί κυριάρχησαν και στα 3 σετ απέναντι σε μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα ,το πρώτο σετ το κέρδισαν σχετικά εύκολα τα κορίτσια της ΑΕΛ όχι όμως και το δεύτερο στο όποιο έγιναν πολλά λάθη εκατέρωθεν με τις φιλοξενούμενες να χάνουν αρκετά σέρβις αλλά στο τέλος να το κατακτούν.

Η ομάδα του Αμπελώνα ανέβασε την απόδοση της στο τρίτο σετ χωρίς όμως να καταφέρει να το κερδίσει καθώς η ΑΕΛ μπόρεσε και το γύρισε σε 25-22. Ήταν η 9η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και η ομάδα παραμένει πρώτη στην βαθμολογία με 27 βαθμούς.

Τα σετ: 0-3 (18-25, 20-25, 22-25)

Φ.Σ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (Μπεκιάρης): Κεραμίδα, Νταφούλη Ει, Νταφούλη Μ, Κόκκινου Ε, Κόκκινου Φ, Τσάκο, Γκόγκουρα, Μιχαλέ, Αβελλα, Λυγούρα, Μήλιου, Χρυσοβέργη, Λαφαζάνη.
ΑΕΛ (Ιόβτσεβ ): Ανδρεάδη, Ιοβτσεβα, Καμπουρογιάννη , Κολοβέτσιου, Κοντογιάννη, Κουμπαρά, Λουκανίκα, Μπουφίκου, Μπρούτσου, Παπαδημητρίου, Τεντολούρη, Χατζή, Χρυσοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ