1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2013 00:51

Η Αργώ νικήτρια στο βολιώτικο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου

Δύσκολη νίκη με 3-2 σετ (30-28,25-18,13-25,15-25,15-5), πήρε η Αργώ μέσα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας από τη Νίκη Βόλου και διατήρησε έτσι ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας. 

 

 

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με όμορφες φάσεις και συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ και κράτησε σε αγωνία μέχρι το τέλος, το φίλαθλο κοινό που το παρακολούθησε. Η κυανέρυθρη ομάδα χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κάμψει την αντίσταση της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, αφού μετά από ένα πολύ πετυχημένο ξεκίνημα και ενώ προηγήθηκε  με 2-0 σετ , έχασε στη συνέχεια το ρυθμό της, με αποτέλεσμα η ομάδα της Ν.Ιωνίας να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να ισοφαρίσει σε 2-2.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο πέμπτο σετ, όπου με μεγάλη αποφασιστικότητα και τα σερβίς «φωτιά» της Αθηνάς Τάσσου, τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ το κατέκτησαν με 15-5 και πήραν έτσι μιά πολύτιμη νίκη, που τους δίνει άλλον αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα παιχθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

ΑΣ ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος-Γεωργουλάς): Καραναστάση, Λεφάκη, Ε. Κωστάμη , Φ. Κωστάμη, Τάσσου, Παπανικολάου, Παρισάκη, Διάλλα, Καλεσσοπούλου, Παπαθανασίου, Βούλγαρη, Καλοφορίδη
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ξανθόπουλος): Πρασσά, Τρίπυλα, Γιαγκουνίδου, Παππά, Σύρου, Κολοβού, Νταίμου, Παντέκη, Αφέντου, Κάπουλα, Κόφφα, Γιαλαμά

Στο άλλο αγώνα που πραγματοποιήθηκε ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 3-0, ενώ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ –ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ αναβλήθηκε και ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ ρεπό. 

Βαθμολογία (7η αγωνιστική):
1.ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ             18β (21-6 σετ)
2.ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ                      14β (15-6 σετ)
3.ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ                        12β (16-14σετ)
4.ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ     10β (12-10 σετ)
5.ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ                             8β (11-10 σετ)
6.ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ                       4β (6-18 σετ)
7.ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ                            0β (1-18 σετ)
(από έναν αγώνα λιγότερο ΑΣ ΑΡΓΩ, ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ) 

Σχετικά άρθρα

  • Όλη η Μαγνησία για το Ορφανοτροφείο Βόλου
    Φιλανθρωπικό τουρνουά για το Ορφανοτροφείο Βόλου διοργανώνει ο ΑΣ Αργώ το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή όλων των ομάδων της Μαγνησίας.
  • Η Νίκη Βόλου ανοίγει της πόρτες της
    Η Νίκη Βόλου ξεκινάει τις εγγραφές και καλεί τα παιδιά της περιοχής να γίνουν πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές.
  • Στο Πανθεσσαλικό η προετοιμασία της Νίκης Βόλου
    Στον φιλόξενο και ιδανικό χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των αθλητριών βόλεϊ της γυναικείας ομάδας της Νίκης Βόλου με το τεχνικό επιτελείο τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 19:00.
  • Κάλεσμα του ΑΣ Αργώ στο final Four κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ στο Βόλο

     

    Μια πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17,18 και 19 Μαΐου. Πρόκειται για την τελική φάση (final 4) του πρωταθλήματος volley παγκορασίδων, που διοργανώνει η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τον ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου. 

  • Ο ΓΣ Λαμίας υποδέχεται την Αργώ Βόλου στο Final Four των κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ
    Έτοιμες για την πρόκριση στο final-4 της ΕΣΠΕΚΕΛ εμφανίζονται οι πανκορασίδες του Γυμναστικού, που κράτησαν την ομάδα ζωντανή στη δύσκολη έδρα του Βόλου, αφού κατέκτησαν ένα σετ, γέμισαν με πόντους τα άλλα και πλέον δείχνουν αποφασισμένες για τη μεγάλη ανατροπή την Τρίτη στη Λαμία! 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ