1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2013 23:26

3 στα 3 για παίδες και Κορασίδες του Ασκληπιού

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEKEL/asklipios folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEKEL/asklipios/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με νίκες όλων των αναπτυξιακών τμημάτων συνεχίστηκαν οι υποχρεώσεις του Ασκληπιού. Τόσο σε επίπεδο κορασίδων όπου η πρώτη φάση του πρωταθλήματος βρίσκεται 2 αγωνιστικές πριν το τέλος, όσο και σε επίπεδο παίδων, όπου είχαμε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων με τον Ασκληπιό να παίρνει την 1η θέση και την πρόκριση στο final four της ΕΣΠΕΚΕΛ.

 

Πρωτάθλημα Παίδων
Γ.Σ. Δεσκάτης - Α.Σ. Ασκληπιός 1-3
Με τη νίκη αυτή οι παίδες του Ασκληπιού κατέκτησαν αήττητοι την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Συγχρόνως οδηγεί και στην συμμετοχή στο final four της ΕΣΠΕΚΕΛ, όπου οι παίδες του Ασκληπιού πηγαίνουν φέτος για κάτι καλό.

Στο αγωνιστικό μέρος, που έγινε στο Κλειστό της Καλαμπάκας, η ομάδα της Δεσκάτης μπήκε δυνατά στο 1ο σετ ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια καταφέρνοντας στο τέλος να πάρει το σετ με 25-21.

Στο 2ο σετ η αντίδραση του Ασκληπιού ήταν άμεση 0-7 και 6-19 για να πάρει το σετ με 13-25.

Στο 3ο και 4ο σετ ίδια εικόνα με τον Ασκληπιό να παίρνει εύκολα τη νίκη με 1-3σετ.

Τα σετ (1η Δεσκάτης): 25-21, 13-25, 19-25, 14-25

Γ.Σ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ (Τσιάκαλος Γ.): Καψάλης Μ., Δημόκας Ο., Ζιάκλαβος Μ., Παπατσάνης Ε., Ρέντας Ε., Τσιλινίκος Η., Τρικαλίδης Κ., Λιούρας Μ., Κρέτσαβος Κ., Πνευματικός Ι., Μιχίδης Χ.
Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γούλας Θ.): Μακράκης Δ., Τσιρέπας Σ., Θεοδωράκης Φ., Βήτας Ι., Θάνο Μ., Βήτας Σ., Ντινόπουλος Μ., Ραπτοτάσιος Μ., Αναγνώστου Α., Βαρδούλης Σ., Σταφυλάς Ν.

Πρωτάθλημα Κορασίδων
Α.Σ. Ασκληπιός Β΄- Φιλαθλητικός Τρικάλων 3-0
Με νίκη 3-0 επί του συμπολίτη Φιλαθλητικού συνέχισαν οι κορασίδες Β΄ του Ασκληπιού. Παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού κατάφεραν να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη, λίγο πριν το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Στο 1ο σετ ο Ασκληπιός προηγήθηκε με 8-3 και 19-10, για να πάρει το σετ με 25-11.

Στο 2ο σετ οι δύο ομάδες πήγαν μαζί μέχρι το 9-9. Από το σημείο αυτό ο Ασκληπιός άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ 20-10 παίρνοντας το σετ με 25-17.

Στο 3ο σετ ίδια εικόνα με τον Ασκληπιό να κάνει δικό του και αυτό το σετ με 25-15.

Τα σετ (1ος Ασκληπιός): 25-11, 25-17, 25-15

Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα Σ.): Λεπενιώτη Ν., Χύτα Μ., Κουκουτή Ι., Παπαθεοδώρου Ε., Φαρμάκη Ε., Προβίδα Κ., Γεωργίου Μ., Μουζακιάρη Μ., Κρύου Ε., Γεωργίου Σ., Μπουρλή Ι., Χασιώτη Μ.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Λαρίσης Δ.): Κέφου Μ., Μήτσιου Ε., Μπεγλερίδου Ε., Φλόκα Α., Λιόντου Α., Γκάντια Ε., Γελαδάρα Β., Κοτούζα Α., Κουφογιάννη Μ., Καραλή Ε., Νικολάου Κ.

Πρωτάθλημα Κορασίδων
Α.Σ. Ασκληπιός - Α.Ο. Καλαμπάκας 3-0
Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, οι Κορασίδες του Ασκληπιού επιβλήθηκαν του γειτονικού Α.Ο. Καλαμπάκας με σκορ 3-0. Όπως φαίνεται και από την εξέλιξη των σετ, μόνο στο 3ο η ομάδα της Καλαμπάκας κατάφερε να προβάλει αντίσταση χωρίς όμως αυτό να έχει αποτέλεσμα.

Τα σετ (1ος Ασκληπιός): 25-7, 25-5, 25-18.

Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Ιόβτσεβ Δ.): Γκουτζιούπα Ε., Γεωργίου Α., Καπέλου Ε., Γιαννούλη Κ., Βουλγαράκη Κ., Τόλλιου Ε., Κουκουτή Ο., Μπέλλου Ε.
Α.Ο. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (Τσικέλης Γ.): Χαρίση Β., Κόλιου Φ., Τζανίκα Κ., Τσικέλη Π., Μπόμπολα Μ., Γκανούλη Ν., Σιάπκα Μ., Τάτση Π., Γιαννούλα Χ., Μάρκου Ζ. 

Σχετικά άρθρα

  • Πρώτη νίκη με... θρίλερ για τον Ασκληπιό
    Έσπασε το ρόδι ο Ασκληπιός στο τοπικό ντέρμπι με τον ΓΣ Νίκαιας και πήρε την πρώτη του νίκη με σκόρ 3-2 ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκεσε περισσότερο από 2 ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.Οι δύο ομάδες δεν είχαν γευτεί τη χαρά της νίκης μέχρι τώρα και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο καθώς και οι δύο αντίπαλοι ήταν πολύ αγχωμένοι, έγιναν πάρα πολλά λάθη και είχαμε πολλά χαμένα σερβις.
  • Από τον Ασκληπιό στη ΜΕΝΤ
    Στην Θεσσαλονίκη και στη ΜΕΝΤ που πρωταγωνιστεί στην Β΄ Εθνική της ΕΠΕΣΘ (όπου πέρυσι έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Α2) θα αγωνίζονται απ΄την νέα περίοδο η Γκουτζιούπα Εύα και η Μακράκη Γεωργιάννα του Ασκληπιού.
  • Η Γιάννη στον Ασκληπιό‏
    Μια ακόμη προσθήκη στην ομάδα των γυναικών του Ασκληπιού ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α2. Μέλος της ομάδας θα είναι από την νέα χρονιά η Λαρισαία Γιάννη Βερονίκη που αγωνίζεται στη θέση της Κεντρικού.
  • Με Γεωργοπούλου στην πάσα ο Ασκληπιός
    Στην απόκτηση της Αθηνάς Γεωργοπούλου προχώρησε ο Ασκληπιός ενόψει της συμμετοχής της ομάδας από την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 γυναικών.
  • Καλωσόρισμα από Ασκληπιό και Καλαμπάκα
    Οι προκριματικοί αγώνες της Β΄ και Γ΄ φάσης του  πρωταθλήματος κορασίδων έφτασαν προ των πυλών. Α.Σ. Άρης, Α.Σ. Ελπίς, Π.Ο. Μουδανιών, Ερμής Δράμας, Ε.Α. Λάρισας, Πιερικός Κατερίνης και Ηρακλής Ιωαννίνων «μαζεύτηκαν» στις πόλεις των Τρικάλων και Καλαμπάκας και οι «οικοδεσπότες» τους υποδέχθηκαν με ένα ζεστό καλωσόρισμα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 27 με 30 Απριλίου, με φόντο τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ