1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-01-2013 15:32

Επέστρεψε στις νίκες με... παγκορασίδες

Επέστρεψε στις νίκες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου επικρατώντας στο κλειστό της Ν. Ιωνίας με 3-1 της ομάδας του Α.Ψ.Λ. Μεδεών, στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ξανθόπουλου παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών αλλά και μαθημάτων. Έτσι, χρησιμοποιήθηκαν αθλήτριες ακόμη και από το τμήμα παγκορασίδων οι οποίες ήταν εξαιρετικές και δικαίωσαν απόλυτα τις επιλογές του τεχνικού της Νίκης. Οι μικρές ακραίες Ευρυδίκη Κόφφα και Άλκηστη Γκιουλέ, η διαγώνιος Χρυσάνθη Σταματίου (γεννημένη το 1999), όπως και η νεαρή πασαδόρος Ερίκα Πολύζου, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις είχε και η ομάδα κορασίδων της Νίκης, η οποία είχε δύσκολο έργο απέναντι στον ισχυρό Φιλαθλητικό Λάρισας και ηττήθηκε με 3-0 σετ εκτός έδρας.

Τα σετ: 25-23, 29,31, 25-14, 26-24.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ξανθόπουλος): Πρασσά, Πολύζου, Παππά, Κόφφα, Κολοβού, Νταΐμου, Γκιουλέ, Αφέντου, Καπούλα, Γιαλαμά, Σταματίου.

Α.Ψ.Λ. ΜΕΔΕΩΝ (Τσόκανος): Τράκα, Κατσαντώνη, Κόντε, Κοκκίνου, Στούκη, Αρίδα, Καρακώστα, Σαλίπα, Νικομάνη, Ράπτη, Ναβροζίδου, Σωτηρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ