Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
04-09-2014 14:26

Και εγένετο... ΑΣ Ιτέας (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEKEL/2014/itea folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEKEL/2014/itea/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ένας νέος σύλλογος, που καλλιεργεί το βόλεϊ δημιουργήθηκε στην Ιτέα Φωκίδας, μια περιοχή που έχει ανάγκη από ανάπτυξη στο άθλημα. 


Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιτέας ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2014 και είναι το μοναδικό σωματείο στο νομό Φωκίδας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή που ασχολείται αμιγώς με το βόλεϊ.

Ιδρυτές και μέλη του είναι νέοι άνθρωποι και εν ενεργεία αθλητές οι οποίοι έχουν θέσει σαν στόχους του συλλόγου την εκγύμναση των αθλητών του, τη σωστή εκμάθηση βόλλευ τη διάπλαση χαρακτήρων, την ανάδειξη ταλέντων και την επιτυχία των αγωνιστικών του τμημάτων.

Λειτουργούν ακαδημίες για αγόρια και κορίτσια, προαγωνιστικα και αγωνιστικά τμήματα σε Ιτεα, Αμφισσα και Γαλαξείδι.

Την περίοδο των μεταγραφών πραγματοποίησε 17 μεταγραφές (5 εκ των οποίων ανήλικα κορίτσια) και την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα κορασίδων και γυναικών και στο κύπελλο γυναικών (ΕΣΠΕΚΕΛ).

Αξιοσημείωτο ότι στη γυναικεία ομάδα πέρα από τα παιδιά αγωνίζονται και γυναίκες οι οποίες ήταν παλιές παίχτριες και τώρα οι περισσότερες εργαζόμενες μητέρες, οι οποίες παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων τους προσπαθούν μέσα από τη συμμετοχή τους να παρακινήσουν τα νέα παιδιά στον αθλητισμό γενικότερα και στο βόλλευ ειδικότερα.

Η έδρα του συλλόγου είναι στην Ιτέα Φωκίδας,Αθ.Διάκου 55,τηλ:6909286500