1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2014 14:43

Eπιστροφή στις νίκες για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου

Συνεχίστηκαν μετά τις διακοπές του Πάσχα οι αγώνες μπαράζ ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ.

Οι γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου αφού τερμάτισαν αήττητες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στέφθηκαν πρωταθλήτριες του 1ου ομίλου, στα τρία πρώτα παιχνίδια των μπαράζ αντιμετώπισαν τα φαβορί, (Φθία Λαμίας, Α.Ο. Λαμίας και Γ.Σ. Νίκαιας, οι οποίες στην πλειοψηφία τους στελεχώνονται από έμπειρες αθλήτριες που στο παρελθόν αγωνίζονταν στην Α2 κατηγορία), αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αν και έκαναν φιλότιμες προσπάθειες.

Την Κυριακή αγωνιζόμενες στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» για τον 4ο αγώνα των μπαράζ, παρά τις πολλές απουσίες παικτριών, κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες, κερδίζοντας την αξιόμαχη ομάδα του Γ.Σ. Τυρνάβου με 3-1 σετ (25-22, 17-25, 25-21 και 25-20 σετ). Και οι δύο ομάδες έπαιξαν κατά διαστήματα καλό βόλεϊ και αποζημίωσαν τους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Η σύνθεση της ομάδας ήταν: Μαλλιάρα Νατάσα, Τσιάτσιου Ματούλα, Καζοπίδου Βάσω, Κουτσαφτή Ελένη, Γκισγκίνη Ειρήνη, Τζιγκούρα Λίτσα, Τσένου Σίσσυ, Κονταξή Ζωή, Κωστοπούλου Ελευθερία, Βασιλάκη Κων/να, Μούντζια Άρτεμις και Κωφίδου Ολυμπία.

Τα κορίτσια των προπονητών Νίκου και Νατάσας Μαλλιάρα, βελτιώνονται και ανεβάζουν σιγά - σιγά την απόδοσή τους, παρόλο που το τμήμα βόλεϊ είναι νεοσύστατο, με νέες αθλήτριες να έρχονται στην ερυθρόλευκη ομάδα, ακόμη και τώρα που τελειώνουν τα πρωταθλήματα, δίνοντας θετικά δείγματα για την μετέπειτα πορεία της.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν επιτυχώς οι: Παρασκευάς Θοδωρής, Αρβανίτης Βαγγέλης και Μαλλιάρα Κων/να, του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλίας. Τα νερά του αγώνα ήταν και πάλι μια ευγενική χορηγία της αντιπροσωπείας των εμφιαλωμένων νερών «ΣΑΜΑΡΙΝΑ», του κ. Νίκου Μήτσικα, τον οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά.

Το Σάββατο 3/5 στις 17.00 ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Ερμή Αγιάς, την οποία στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος νίκησε με 3-1 σετ εντός και 3-2 σετ εκτός.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ