1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2014 20:59

Διπλό της ΕΑ Λαρίσης στην έδρα του Φιλαθλητικού Λαμίας

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ η ΕΑΛ επικράτησε με 3-0 στην έδρα του Φιλαθλητικού Λαμίας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο και τον Φιλαθλητικό να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα με 12-9 αλλά να μην καταφέρνει να το εδραιώσει με αποτέλεσμα η ομάδα της Λάρισας να μήνει κοντά στο σκορ και να καταφέρει να προσπεράσει κάνοντας το 18-19 και να κατακτήσει το σετ με 19-25.

Στο δεύτερο σετ παρουσιάστηκαν προβλήματα στην ομάδα του Φιλαθλητικού και κατάφερε η ομάδα της Λάρισας ν απάρει την διαφορά στο σετ και να την κρατήσει μέχρι τέλους όπου και κατέκτησε με 14-25.

Στο τρίτο σετ υπήρχε μία αντίδραση από την Λαμιώτικη ομάδα και έμεινε κοντά στο σκορ μέχρι το 11-13 και 12-15 αλλά με καλό σέρβις η ομάδα της Λάρισας κέρδισε και το τρίτο σετ και έκανε το 0-3 .Ο Φιλαθλητικός Λαμίας στρέφει πλέον το ενδιαφέρον στα 2 επόμενα παιχνίδια με τον Μεδεών στο Δίστομο και την ομάδα των Τρικάλων στο χαλκιοπούλειο ώστε να κλίσει η χρονιά και να πλασαριστεί όσο ποιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Β Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Τα σετ: 0-3 (19-25, 14-25, 13-25)

Φιλαθλητικός Λαμίας:(Γιαννέλης Κ.)Αναγνωστόπουλος Κ. , Ζαρκάδας Γρ. , Νικολάου Γ. , Στάικος Σ. , Μαυρωνάς Α. , Φλώρος Γ. , Κουφιώτης Π.(λ) , Σταθόπουλος Δ.
Ε.Α.Λάρισας: (Πατσιαούρας ) Σκαρμούτσος Αν. , Ρούστας Κ . ,Ναλετάκης Χ. , Ματούλας Α. , Σαμιώτης Α. , Σωτηρίου Α. (λ) ,Καλαθάς Ν. , Μπαλάσας Ν. , Βέλιος Π.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ