1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-02-2014 22:27

«Τέτοιες καταστάσεις γελοιοποιούν το άθλημά μας»

Ο αθλητής της ανδρικής ομάδας της ΕΑΛ, Γιάννης Περουλάκης διαμαρτύρεται για ορισμό αγώνα σε γυμναστήριο που δεν είχε ρεύμα.

Την Κυριακή ζήσαμε μια παρωδία στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, για τον αγώνα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, στη Λάρισα, μεταξύ των ομάδων της ΕΑΛ και του Γ.Σ. Δεσκατης . Το παιχνίδι των ανδρικών ομάδων ήταν ορισμένο να γίνει στο γήπεδο Αλκαζάρ και ενώ γνώριζαν οι υπεύθυνοι των γηπέδων πως το κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης δεν είχε ρεύμα μετέφεραν το συγκεκριμένο παιχνίδι στο χωρίς ρεύμα γυμναστήριο.

Τέτοιες καταστάσεις γελοιοποιούν το άθλημα μας, δε σέβονται τα παιδιά που ήρθαν από τη Δεσκάτη για να παίξουν ένα παιχνίδι σε ένα γήπεδο που μετά βίας έβλεπες την μπάλα και προς τιμή τους δέχτηκαν να γίνει το παιχνίδι καθώς επίσης και τον κόσμο που ήρθε να δει το παιχνίδι.
 
 
Να σημειωθεί σε όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί γύρω από τη μοναδική ομάδα βόλεϊ της πόλη μας, πως φέτος δεν έχει παίξει κανένα παιχνίδι στην προκαθορισμένη ώρα και μέρα, αφού κάθε τόσο πετάνε την ομάδα από το γήπεδο της Νεάπολης, στο γήπεδο Αλκαζάρ και εκτός αυτού δεν αξιώθηκαν οι υπεύθυνοι για τα γήπεδα άνθρωποι, να δώσουν έστω μία φυσιολογική ώρα προπόνησης σε ένα από τα δύο γήπεδα, με αποτέλεσμα οι ανδρική ομάδα να προπονείται σε ένα ακατάλληλο για «ανδρική» ομάδα σχολικό κλειστό γυμναστήριο 21.30 και 22.00 το βράδυ.
 
Ασχολούμαι με το άθλημα 23 ασταμάτητα χρόνια και για πρώτη φόρα στα 36 μου πλέον χρόνια, νιώθω τέτοια αγανάκτηση! Απίστευτη αδιαφορία για το ανδρικό βόλεϊ, φασαρίες και παρεξηγήσεις για να βρεις μια ώρα να κάνεις προπόνηση και τελικά να σε πετάνε από εδώ και από εκεί… λες και παίζουν παμπαίδες (με κάθε σεβασμό στα παιδιά)…  
 
Για να ολοκληρώσω θα πω ότι στο γήπεδο σήμερα βρέθηκε πολύς κόσμος, εκτός από τους παίκτες, ήταν οι γονείς της παιδικής μας ομάδας και αρκετοί φίλαθλοι και είδαν όλη αυτή την κωμωδία… Ας σκεφτούν κάποιοι πως εκλογές έρχονται και πως μια ολόκληρη ομάδα με όλο τον κόσμο που ασχολείται γύρω από αυτήν… κάπου ρίχνει τις ευθύνες.
 
Περουλάκης Γιάννης
Παίκτης, Ε.Α. Λάρισας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ