Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
17-02-2014 15:31

Μίνι ανατροπή και νίκη για τον Φιλαθλητικό Λαμίας (video)

Σε ένα παιχνίδι με προβλήματα τραυματισμών και απουσίες και για τις 2 ομάδες ο Φιλαθλητικός Λαμίας κατάφερε και κέρδισε με 3-0 τον ΓΣ Δεσκάτη.

Αυτό ήταν το τρίτο ραντεβού των 2 ομάδων για την φετινή χρονιά καθώς είχαν ξανασυναντηθεί για το Κύπελλο Ελλάδος και την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου σε συναρπαστικά παιχνίδια με ανατροπές βγήκε κερδισμένη η ομάδα της Δεσκάτης με σκορ 3-2.

 Στο πρώτο σετ η ομάδα της Δεσκάτης έδειξε να έχει πιο καθαρό μυαλό και με λιγότερα λάθη βρέθηκε να προηγείται με 12-18, εκεί ο Φιλαθλητικός αντέδρασε και μείωσε σε 18-17 και ισοφάρισε σε 21-21 καταφέρνοντας να γυρίσει το σετ και να το κερδίσει με 26-24.

Στο δεύτερο σετ με το ηθικό στα ύψη πήρε από την αρχή διαφορά και το κέρδισε με 25-15 κάνοντας το 2-0. Στο 3 σετ η ομάδα της Δεσκάτης έκανε κάποιες εσωτερικές αλλαγές μήπως και γυρίσει το παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι ο Φιλαθλητικός έφτασε στην νίκη με καθαρό σκορ και τους 3 βαθμούς.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Γιαννέλης): Κουφιώτης , Νικολαου , Στάικος , Φλώρος , Σταθόπουλος , Αναγνωστόπουλος (λ) Κοτσίλης , Μαυρώνας
Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗ:Τσιάκαλος , Κοτίτσας , Τσιλινίκος Α. Τσιλινίκος Ηρ. (λ), Τρικαλίδης , Μιχίδης , Γκαγκτζής , Σωτήρης ,Παληάς

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις πρωταγωνιστών. Πρώτα του Γιώργου Τσάκαλου (Δεσκάτη) , του κ.Γιαννέλη Κωνσταντίνου και του Στάικου Στάικου αρχηγού του Φιλαθλητικού Λαμίας.

 

Media