1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
02-02-2014 20:45

Με μισή ομάδα πήρε τη νίκη ο Μεδεών (video)

Με 6 παίκτες επισκέφθηκε ο Μεδεών το Φιλαθλητικό Λαμίας, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη. Διαβάστε τις δηλώσεις των δύο προπονητών.
Ο προπονητής του Φιλαθλητικού Κώστας Γιαννέλης δήλωσε: «Άλλο ένα παιχνίδι άσχημο αγωνιστικά για την ομάδα μας. Χάσαμε 3-0 από το Μεδεώνα μετά από αρκετά λάθη σε κάθε σετ. Στο πρώτο σετ αν και ήμασταν κοντά στο σκορ, από το 21 και μετά κάναμε τραγικά λάθη και το χάσαμε εκεί. Στο δεύτερο που ήμασταν μπροστά και με 7 πόντους διαφορά πάλι είχαμε μία αδικαιολόγητη και ίσως ανώριμη αλληγορία και αδυναμία να τελειώσουμε κάποιες εύκολες μπάλες. Ο αντίπαλος πάλεψε και κέρδισε γιατί έκανε τα λιγότερα λάθη. Εμείς συνεχίζουμε. Στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται, να μαζεύει παίκτες, να χορηγούς και να αναδεικνύει το βόλεϊ στην περιοχή. Στη συνέχεια θα παλέψουμε και για τα αποτελέσματα. Ευελπιστούμε να μην έχουμε τραυματισμούς, όπως είχαμε με τον Αναγνωστόπουλο».
 
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Μεδεώνα, Σταύρος Τσόκανος είπε:  «Παρά τα προβλήματα πιστεύω ότι παίξαμε αρκετά καλά. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που μπορέσαμε να κατέβουμε μόνο 6 άτομα, λόγω των δουλειών των παικτών, αφού όπως είναι λογικό δεν μπορούν να τις αφήσουν. Πιστεύω ότι παίξαμε αρκετά καλά, το διασκεδάσαμε, το απολαύσαμε, και ήρθε και το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια κι ό,τι βγει». 
 
ΤΑ ΣΕΤ: 0-3 (21-25, 24-26,16-25 )
 
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ : (Γιανέλλης Κ.),στατιστικολογός (Νατσιος Ν.) Αναγνωστόπουλος Κ.,Ζαρκαδας Γρ.,Κοτσιλης Γ., Νικολάου Ιω., ΜιχαλόπουλοςΓ., Στάικος Στ. Φλώρος Γ.(λιμπερο) Τσέτσος Αθ. Κουφιώτης Π. Καραγιώργος Αθ. Σταθόπουλος Δ. Μαυρώνας Αν.
 
ΜΕΔΕΩΝ :( Τσόκανος Στ.). Αντωνάκης Ηλ. Τοπάλης Γ. Στόια Ιλιε. Παπαδούλης Π. Λύτρας Λ. Ταλιαμπές Π.

Media

7 σχόλια

  • Comment Link Γρηγοριάδης Γιώργος Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 22:13 posted by Γρηγοριάδης Γιώργος

    Δυστυχώς για τη Λαμία μας, η οποία όπως λες έχει παράδοση ιστορία και αξιοπρέπεια στο άθλημα, έχει και κάτι άλλο. Έχει αρκετούς κατοίκους σαν κι εσένα lamioti, που το μόνο που ξέρετε να κάνετε καλά στη ζωή σας, είναι να παρακολουθείτε τις ζωές των άλλων και να κρίνετε πάντα κακόβουλα. Αν θες να κρίνεις αυτά τα παιδιά, όπως έλεγε και κάποιος σοφός, φόρεσε τα παπούτσια τους και περπάτησε ένα μίλι.. ειλικρινά λυπάμαι πολύ...

  • Comment Link steventsokanos Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 11:57 posted by steventsokanos

    Το γεγονός ότι ο ΜΕΔΕΩΝ κατέβηκε με 6 αθλητές οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι τα παιδιά-αθλητές της ομάδας δουλεύουν σε βαριά βιομηχανία που λέγεται "ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" και δεν είναι πάντα εύκολο ν' αλλαχτούν βάρδιες και επιφυλακές... Τουλάχιστον καταφέρνει παρά τα προβλήματα, τη μικρή δεξαμενή παιδιών που διαθέτει, την "αποθήκη" που κάνει προπόνηση και τις αντιξοότητες να συμμετέχει, να έχει διακρίσεις και να μη λείπει από αγώνα όταν την ίδια στιγμή ομάδες μεγάλων πόλεων παίζουν μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια και δεν πάνε στα εκτός... Πρέπει να σεβόμαστε την προσπάθεια και τη συμμετοχή όλων και να τους κρίνουμε με βάση τα δεδομένα που έχουν!!!

  • Comment Link revenia Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 08:48 posted by revenia

    Εγω θελω πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σ'αυτα τα παιδια για την προσπαθεια που κανουνε,απολαμβανουνε τους αγωνες τους ειτε κερδιζουνε ειτε χανουνε με σεβασμο στους αντιπαλους τους και στους διαιτητες.Και παλι Μπραβο.ΥΓ.Οσο για τον lamioti καλα ειναι να γραψουμε ιστορια καποια φορα με δικα μας παιδια...οπως εγραψε ο Κρετσης με την Αεκ!

  • Comment Link nnatsios Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 05:57 posted by nnatsios

    Δεν με πειραζει που μια παρεα μαζευτηκε και παιζει το αθλημα που αγαπαει και ας εχει κακο αγωνιστικο προσωπο(ειδικα στον τελευταιο αγωνα).
    Με πειραζει που στην Λαμια που μπορω να σου πω με σιγουρια σαν αθλητης 19 χρονων Λαμιωτης με διακρισεις και το εθνοσημο στο στηθος(για καποια περιοδο) κανενας νεος αθλητης δεν εχει την ορεξη να παιξει βολλευ.Η ομαδα του Φιλαθλητικου,της παρεας αυτης ειναι κατι καινουριο,δωσε λιγο χρονο και θα δεις αν θα εχει πολυ καλυτερη πορεια.Απο την δικια μου εμπειρια στην ομαδα θα σου πω οτι χρονο με το χρονο κανει βηματα μπροστα αυτη η ομαδα και μαζευει τους νεους αθλητες της Λαμιας μπας και γινει κατι καλο για εμας που γουσταρουμε να παιζουμε βολλευ και δεν κοιταμε να φαμε κανα ευρω απο επιχορηγησεις της εοπε και απο τις ακαδημιες που βλεπουν τα παιδακια σαν 20ευρω το μηνα.

  • Comment Link kostasstaikos Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 21:56 posted by kostasstaikos

    LAMIOTI Μαλλον το ειδες το ματσακι και μαλλον εισαι και σχετικος πανω στο αθλημα γιατι αλλιως δεν πρεπει να κρινεις!!αν δε σου αρεσει να μην το βλεπεις και αν σε ενοχλει η δυσφημιση του αθληματος τοτε μην ξανα ασχοληθεις με την συγκεκριμενη ομαδα!!!η ομαδα ειναι μια παρεα απο αθλητες που εχουν και πανελληνιες διακρισεις και εχουν φτιαξει και αυτη την ιστορια του βολλευ στην λαμια!!!το να ασχολεισαι παει να πει οτι κατι σε ενοχλει προσωπικα σε αυτη την ομαδα, αρα ποιος να εισαι???μαλλον γνωστος εισαι...εγω Κωστας Σταικος λεγομαι και περιμενω την απαντηση σου ειτε σε email ειτε εδω!!!και αν ημουν και εγω λαμια αυτην την ομαδα θα επελεγα να παιξω!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ