1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2013 17:35

Εύκολη νίκη στην πρεμιέρα της ΕΣΠΕΚΕΛ Γυναικών η Αργώ

Με νίκη εκτός έδρας μέσα στη Λάρισα επί του ΑΟ Σουφλαριών, ξεκίνησε το Σάββατο η Αργώ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα  Β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Η ομάδα του Βόλου εμφανίστηκε πολύ δυνατή στο παιχνίδι και υπερίσχυοντας σε όλους τους τομείς , πήρε  δίκαια μιά καθαρή νίκη. Οι κυανέρυθρες είχαν απο την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν χωρίς να συναντήσουν αντίσταση με 2-0 σετ. Στο τρίτο σετ μιά στιγμιαία χαλάρωση, έφερε την ομάδα της Λάρισας να βρίσκεται  κοντά στο σκορ, αλλά η Αργώ με ωριμότητα και αποφασιστικότητα  στο τέλος, δεν της επέτρεψε κάτι περισσότερο και έγραψε το τελικό 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-13, 25-17, 25-23

ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ(Κουκούλης): Καβριγιάννη,Καραγιάννη Γεωργακά, Σουλτσιώτου , Κανιούρα,Χαλκιά,Καμπάνι, Λίτσιο, Ποπέσκου, Χριστοδουλοπούλου, Χρυσοπούλου,Νινίκα
 
ΑΣ ΑΡΓΩ(Σταθόπουλος-Γεωργουλάς): Καραναστάση,Λέφάκη,Τάσσου, Παρισάκη, Καλόφορίδου (L),Κάστανου,Διάλλα,Γεωργουλά, Πόλη, Παπαθανασίου,Παπούλια,Κουτσουνίδη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ