1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2013 15:39

Θετικό το πρώτο δείγμα αποκατάστασης κήλης

Θερμής υποδοχής από εκατοντάδες ξένους γιατρούς έτυχε η παρουσίαση της νέας επαναστατικής αναίμακτης χειρουργικής τεχνικής, στην αποκατάσταση της κήλης αθλητών, στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αθλητικού Τραύματος.
Την νεα επαναστατική αναίμακτη χειρουργική τεχνική, εφαρμόζει ομάδα Ελλήνων γιατρών με επικεφαλής τον Ορθοπεδικό Χειρουργό- ειδικό στις Αθλητικές Κακώσεις Δρ Σταύρο Αλευρογιάννη. Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αθλητικού Τραύματος, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα από τις 26 με 31 Αυγούστου. Συμμετείχαν εκατοντάδες ορθοπεδικοί μεταξύ των οποίων ήταν κορυφαίοι επιστήμονες επικεφαλής ολυμπιακών ομάδων αλλά και επαγγελματικών ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ευρώπης. Την παρουσίαση έκανε ο Δρ Σταύρος Αλευρογιάννης, ο οποίος περιέγραψε, πλήρως αρθροσκοπική τεχνική διατομής των προσαγωγών σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές , με άριστα αποτελέσματα.

"Η επέμβαση, όπως ανέφερε ο ειδικός στις Αθλητικές Κακώσεις Δρ Σταύρος Αλευρογιάννης πραγματοποιείται με γενική νάρκωση. Ο ασθενής μπαίνει στο χειρουργικό τραπέζι σε ειδική θέση και τοποθετείται αρθροσκόπιο πάνω από το μακρό προσαγωγό μυ κοντά στην έκφυσή του» .

«Με ειδικά αρθροσκοπικά εργαλεία, συνέχισε ο Έλληνας επιστήμονας, γίνεται ελεγχόμενη διατομή του τένοντα, ενώ αποσυμφορείται ταυτόχρονα η περιοχή έκφυσης του από το κόκκαλο της λεκάνης».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ