1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-09-2013 22:58

Ξεκινά την αθλητική και τη... μαθητική σεζόν η Άρτα

Μετά τους Άνδρες σειρά σήμερα είχανε οι Γυναίκες του ΓΣ Άρτας που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την καινούργια χρονιά.

Στο γήπεδο τους καλωσόρισαν οι δύο προπονητές Γιάννης Σταμούλης και Αποστόλης Πορτοβάρας, με τον πρώτο να εύχεται «Καλή αθλητική αλλά και μαθητική χρονιά σε όλες, αφού οι περισσότερες είναι μαθήτριες και μάλιστα Γυμνασίου».


Επίσης τους τόνισε «στόχος μας να γίνουμε ομάδα και να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε μέσα στο γήπεδο, με τα αποτελέσματα σε πρώτη φάση να έχουν δευτερεύουσα σημασία».
Το παρόν στην 1η έδωσαν οι: Χριστίνα Δαλαγκλή, Δήμητρα Φασουλή, Ναταλία Παπαδημητρίου, Βιβή Κουρκούτα, Ναταλία Μίγδου, Άννα Ζιώβα, Βάσια Δραγατάκη, Νεφέλη Σωτηρίου, Δέσποινα Καυκιά, Ελπινίκη Σωτηρίου, Αναστασία Δήμου και Θεοδώρα Πορτοβάρα.  Απουσιάζανε για διαφόρους λόγους  6 αθλήτριες οι Μαρία Γιώτη, Αναστασία Σιδηροπούλου, Λευκοθέα  Καραβάτσου, Αναστασία Ναξάκη, Σοφία Μαργώνη, Σοφία Μανόληπου μαζί με τις παραπάνω θα αποτελέσουν το ρόστερ της ομάδος την φετινή χρονιά.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ