1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2018 20:05

«Έμφραγμα» στην ΕΟΠΕ με κατάσχεση 55.000€!

«Εμφραγμα» στην ΕΟΠΕ με κατάσχεση 55.000€ Σοκ στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) με δικαστική απόφαση κατάσχεσης 55.000 Ευρώ.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην διοίκηση της ΕΟΠΕ και ο πρόεδρος της Γιώργος Καραμπέτσος που εδώ και δύο χρόνια δίνει καθημερινή μάχη με τους πιστωτές και το μεγάλο χρέος που παρέλαβε, συγκέντρωσε άμεσα τους υπαλλήλους της ΕΟΠΕ.

Τους ενημέρωσε για τα νέα δεδομένα και τους ζήτησε να βάλουν… πλάτη σε πιθανή καθυστέρηση πληρωμής των μισθών τους.

Η κατάσχεση για 55.000 Ευρώ έγινε από την εταιρεία Morning Star η οποία εξέδιδε αεροπορικά εισιτήρια στην ΕΟΠΕ. Πρόκειται για χρέος που είχαν δημιουργήσει οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΟΠΕ και μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως αρχικά το ποσό ήταν σχεδόν διπλάσιο.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος επιβεβαίωσε την είδηση και σχολίασε : «Από τότε που ανέλαβα πριν από δύο χρόνια κάθε μέρα ζω με το φόβο των κατασχέσεων. Κάποια στιγμή θα γινόταν. Εχω σκεφτεί πολλές φορές να φύγω, αλλά όχι τώρα. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι για να ξεπεράσει η ΕΟΠΕ και αυτή τη δύσκολη στιγμή. Με τη βοήθεια των σωματείων, των εργαζομένων αλλά και όσων έχουν βοηθήσει τη διοίκηση μας πιστεύω να ξεπεράσουμε και αυτό το πρόβλημα».

Σχετικά άρθρα

  • Πιερρακάκης και Αυγενάκης υιοθέτησαν πρόταση της Ε.Ο.ΠΕ. για ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος σε όλο τον αθλητισμό
    Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α. σύσκεψη με επίκεντρο τη ψηφιακή αναβάθμιση του αθλητισμού παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου, του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. Βαγγέλη Λιόλιου, του Προέδρου της Ο.Χ.Ε. Κωνσταντίνου Γκαντή και του Προέδρου της Κ.Ο.Ε. Κυριάκου Γιαννόπουλου.
  • Γ.Σ.ΕΟΠΕ: Συγκίνηση Καραμπέτσου για τη βοήθεια Βασιλειάδη, τιμή στη μνήμη Ψαρουδάκη και ένταση για Ηλιούπολη
    Παρουσία 48 σωματείων πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.ΠΕ. στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής όπου μάλιστα πριν την έναρξη των εργασιών κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κωστή Ψαρουδάκη που «έφυγε» από τη ζωή το Μάιο του 2018.
  • Νίκος Νεόφυτος: «Η ΑΕΚ ήρθε για να μείνει» (pic)

    Ο Αλέξης Αλεξίου, πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, παρέλαβε  από τον Γιώργο Καραμπέτσο (πρόεδρο της ΕΟΠΕ), ένα ειδικό λάβαρο για την άνοδο των «κιτρινόμαυρων» στη Volley League και για την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος Α2 ανδρών Νοτίου ομίλου 2017-18. Ο προπονητής της Ένωσης Νίκος Νεόφυτος, αναφέρθηκε στην έβδομη άνοδο της ομάδας στη Volley League, τονίζοντας πως δεν πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.



  • Ο Καραμπέτσος στην προπόνηση κλιμακίων ΕΣΠΕΔΕ
    Παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, του ταμία Τάκη Καβαλιεράκη, του μέλους του ΔΣ Ιφιγένεια Τέφα, του γενικού γραμματέα της ΕΣΠΕΔΕ Γιώργου Γώγου και των Ομοσπονδιακών Γιώργου Μπακοδήμου και Κώστα Γκούντα έγινε προπόνηση το Σάββατο 24/2 κλιμακίων αγοριών και κοριτσιών στο κλειστό της Πρέβεζας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ