1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-04-2018 12:04

Ο Φιλαθλητικός ξεπέρασε τον Ηρακλή και τους τραυματισμούς

Ένα σετ ήταν αρκετό για να φουλάρει τις μηχανές η ομάδα του Φιλαθλητικού απέναντι στον Ηρακλή Ιωαννίνων.Μετά τον τραυματισμό της διαγώνιου Νικολέτας Στεφανή ήρθε να προστεθεί την παραμονή του αγώνα και ο τραυματισμός της κεντρικού της ομάδας Μαριάννας Ντούσκου αναγκάζοντας τον προπονητή Γ.Ναζόπουλο να αλλάξει τα πλανα της ομάδας.
Στο πρώτο σετ ο Φιλαθλητικός ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα μένοντας πίσω στο σκορ και όταν ανέβασε την αποδοσή του δεν μπόρεσε να καλύψει την διαφορά χάνοντας με 25-22.Στα επόμενα 3 σετ παίζοντας καλό βολευ χωρίς λάθη  και δείχνοντας μεγάλη ψυχή δεν άφησαν στον Ηρακλή Ιωαννίνων κανένα περιθώριο αντίδρασης κάνοντας το ντέρμπυ  έργο ενός ρόλου.Μετά το 1-3 (25-22,17-25,22-25,16-25) ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας έχει 8 βαθμούς ο Ηρακλής Ιωαννίνων 3 με ένα αγώνα λιγότερο και Φ.Ε.Ιωαννίνων με 1 επίσης με ένα αγώνα λιγότερο.Η ομάδα του Φιλαθλητικού αφιερώνει την νίκη στην Νικολέτα Στεφανή που την Μ.Τριτη χειρουργείται στους χιαστούς και της εύχονται να πάνε ολα καλά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ