Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
19-11-2017 15:00

Νίκη για ΦΕΙ που πάει στην Πρέβεζα

Νικηφόρα συνέχισε  η Φ.Ε.Ιωαννίνων στο Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Γυναικών ΕΣΠΕΔΕ και στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 18/11/2017 την αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού Αγρινίου.
Στο πρώτο σετ η Φ.Ε.Ι. με κύριο όπλο το σερβις , και τα λίγα λάθη των αθλητριών της , μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ αρχικώς 11-6  κατόπιν  18-14,  αύξησε τη διαφορά σε 22-14 και το σετ τελείωσε νικηφόρα για αυτήν  με 25-16.

Στο δεύτερο σετ η υπερπροσπάθεια , οι πολλές και καλές άμυνες των νεαρών κοριτσιών του Ιωνικού σε συνδυασμό με πολλά και αχρείαστα λάθη των αθλητριών της Φ.Ε.Ι. ισορρόπησαν το ματς , οι ομάδες  πήγαιναν κοντά στο σκορ με την ομάδα του Αγρινίου προηγούμενη 16-13 , 22-20 και 23-20 , η ΦΕΙ ισοφάρισε 23-23 αλλά πιο ψύχραιμη η ομάδα του Αγρινίου πήρε δικαίως το σετ με 25-23. 

Στα άλλα δύο σετ ίδιο σκηνικό μεταξύ τους  , με την ΦΕΙ  να προηγείται στην αρχή με μικρό προβάδισμα , να το διευρύνει αργότερα και εύκολα να τα κατακτά με 25-18 και 25-15 αντιστοίχως , παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο , που δίνει την αισιοδοξία ότι μπορεί να επιτύχει τον αρχικό στόχο, να αποφύγει τα play outs , δηλαδή να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. 

Επόμενος αγώνας της Γιαννιώτικης ομάδος το Σάββατο 25/11 με αντίπαλο τον φιλόδοξο (και δικαίως) Φιλαθλητικό Πρέβεζας  στην Πρέβεζα.

Φ.Ε.Ι (Καλογήρου Δημήτρης) : Λαγού, Λατίφη, Πάνο, Σεβαστιάδου, Τζαβάρα, Αργυροπούλου, Επεσλίδου(λίμπερο), Πατσουράκη, Μπάκα .
ΙΩΝΙΚΟΣ (Λεμονίδης Δημήτρης): Βέτσα, Σιακαβέλλα, Σταμουλακάτου, Τζώρτζη,  Μουντζούρη,  Καλαμπαλίκη, Σαμψώνα(λίμπερο), Παπανίκου, Αβτζή, Τσούμα .