1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2013 22:11

Και μαθηματικά στα τελικά της ΕΣΠΕΔΕ η ΦΕ Ιωαννίνων

Δύο αγώνες πρίν τη λήξη της Α΄φάσης του Πρωταθλήματος Γυναικών, η ομάδα της Φ.Ε.Ιωαννίνων, κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΠΕΔΕ, αφού νίκησε μέσα στην Άρτα την ομάδα της Άνω Πόλης με 3-0 σετ και οι δύο εναπομείναντες αγώνες με ΑΓΣ Ιωαννίνων και Ερμή Ηγουμενίτσας, είναι διαδικαστικού χαρακτήρα πλέον .

 

Παρά την απουσία της αρχηγού (Γκουντουβά) και το απροπόνητο τρίο των …εκδρομέων (Τάσση Μαριάνθη, Βώττη Χάϊντι και Κόντου Ιωάννα), η ομάδα ήταν πολύ σοβαρή, πήρε εύκολα το τρίποντο, με συμμετοχή όλων των αθλητριών, ακόμη και των μικρότερων της ομάδος (Χριστοδούλου Μαρία-Άννα και Νούγια Άννα), πέρασε στην τελική τετράδα του Πρωταθλήματος Γυναικών και έπεται η συνέχεια.

Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός της Χάϊντι Βώττη που είναι απαραίτητη στον Προημιτελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών. 

Τα σετ: 16-25, 9-25, 18-25

ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: (Καλογήρου Δημήτρης) Χριστοδούλου Κατερίνα, Κύρλα Έλενα, Τάσση Μαριάνθη, Δριγκοπούλου Γεωργία, Πάνο Μαρία, Τάσση Άννα, Βερυκίου Κατερίνα (λίμπερο), Κόντου Ιωάννα, Καζιάνη Αναστασία, Βώττη Χάϊντι, Νούγια Άννα, Χριστοδούλου Μαρία-Άννα. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ