1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-03-2015 18:11

Η Άρτα στα πλέι οφ

Την πολυπόθητη νίκη απέναντι στον Α.Ο. Πρέβεζας πήρε η Άρτα εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της στα play-off του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. Νίκησε μέσα στην Πρέβεζα 3-1 και άφησε εκτός νυμφώνος την Βολίδα Κέρκυρας που καραδοκούσε και περίμενε ήττα της ομάδος του Αποστόλη Πορτοβάρα.



Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό ποιοτικά και αποζημίωσε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, με φάσεις διαρκείας και πολύ καλές άμυνες. Η ΑΡΤΑ VOLLEY βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, χάνοντας το 1ο σετ 25-23, όμως στη συνέχεια με όπλο το πολύ καλό σέρβις, αλλά και το μπλοκ ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και με 21-25, 19-25, 18-25 πήρε την νίκη. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι Αρτα και  Α.Ο. Πρέβεζας που τερμάτισε στην 3η θέση μπαίνουν στα play-off με ντεζαβαντάζ έδρας, απέναντι σε Α.Σ. Γιάννενα και Ερμή Ηγουμενίτσας αντίστοιχα. Η μεν Αρτα  είναι 2-0 πίσω στις νίκες, ο δε Α.Ο. Πρέβεζας  είναι ισόβαθμος 1-1 με τον Ερμή. Για να προκριθεί μία ομάδα στον τελικό του πρωταθλήματος θέλει τρεις (3) νίκες, συνυπολογιζόμενοι και οι αγώνες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ξεχώρισαν Τσίρης, Πηλιοκάτερος για τους Πρεβεζιάνους και Κωστανίκος, Τσίνα για τους Αρτινούς.
Αρίστη η διαιτησία του κ. Νάσση.

Α.Ο. Πρέβεζας (Γρηγόρης Τσεκούρας): Πηλιοκάτερος, Βρυώνης, Τσίρης, ΣωτηρίουΒ., Βαγγέλι, Χατζής, Μποτόπουλος λ./ Μπέλος, Κασσιάρας, Δαρδαμάνης, Σωτηρίου Σ.
Γ.Σ.ΑΡΤΑ VOLLEY (Αποστόλης Πορτοβάρας): Κομζιάς, Κωστανίκος, Τσίνα, Τασηνίκος, Κραψίτης, Καραβασίλης, Κουτσούπας λ./Δημοθεόδωρος, Μπίκας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ