1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-02-2015 19:25

Εξ αναβολής νίκη των Ιωαννίνων

Η γυναικεία ομάδα του Γιάννενα Α.Σ. στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κέρδισε την ομάδα του Α.Ο. Φιλίας Άρτας με 3-0 σετ.
Το παραπάνω παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 1/2 είχε αναβληθεί μετά από αίτημα της ομάδας της Άρτας προς την ΕΣΠΕΔΕ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν και είχαν σαν αποτέλεσμα να τεθεί ο Ν. Άρτας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Αγωνιστικά τα κορίτσια του Γ.Α.Σ ήταν συγκεντρωμένα στο παιχνίδι τους και δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Φιλίας να οργανώσει το δικό της παιχνίδι και να απειλήσει.
Ειδικά στα δύο πρώτα σετ ήταν πειθαρχημένα στο παιχνίδι τους είχαν πολλές επιθετικές λύσεις και δεν αντιμετώπισαν καμία απολύτως δυσκολία αφού τα κατέκτησαν πολύ εύκολα με 25-12 και 25-10.

Στο τρίτο σετ η ομάδα του ΓΑΣ έκανε αρκετά λάθη που οφείλονται κυρίως στη χαλαρότητά τους με αποτέλεσμα η ομάδα της Άρτας να είναι κοντά στο σκορ προσπαθώντας να απειλήσει χωρίς όμως τελικά να το καταφέρνει καθώς ηττήθηκε με 25-20.

Διαιτητές : Αποστόλου - Αθανασόπουλος – Ζησίδης

Τα σετ: 3-0 (25-12, 25-10, 25-20)

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. (Ζαρκαλής - Τσιούπης - Λώλης): Παπάζογλου, Παππά-Ζώη, Χαρατζόγλου, Βούλγαρη(λ), Κλούμπα, Λάγκα, Τζαλαλή, Στεφάνου, Ασημακίδου, Χατζηγιαννάκου.
ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ (Βίτσιος): Καλαβρουζιώτου, Παπαϊωάννου (λ), Πάνου, Σαπλαούρα, Γκαβάγια, Λιάπη, Καπράνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ