1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-01-2015 17:44

Ποδαρικό με το δεξί η Άρτα

Ποδαρικό με το δεξί  για τους Άνδρες της  ΑΡΤΑ VOLLEY στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Νικήσανε την Φ.Ε. Ιωαννίνων με 3-0 σε ένα παιχνίδι που έκρυβε πολλές παγίδες πριν την έναρξή του, αφού λόγω ιώσεων απουσιάζανε 3 βασικές μονάδες (Καραβασίλης, Αθανασίου, Κωστανίκος). Όμως η ομάδα του Αποστόλη Πορτοβάρα κατάφερε να πάρει το τρίποντο, μένοντας σε τροχιά play-off.


Με πασαδόρο τον δεύτερο διαγώνιο Δημοθεόδωρο, αλλά και ακραίο τον κεντρικό Κομζιά η ΑΡΤΑ VOLLEY δεν είχε ρυθμό και μέχρι τα μισά του 1ου σετ, υπήρχε απόλυτη ισορροπία. Η αλλαγή στην άμυνα και το καλό σέρβις του Κραψίτη άλλαξαν την εικόνα της Αρτινής ομάδος που εύκολα πήρε το σετ 25-18.

Στο 2ο τα λάθη συνεχίστηκαν για την ΑΡΤΑ VOLLEY και η Φ.Ε.Ι. προηγήθηκε ακόμη και με 5 πόντους 14-19. Time-out και φωνές του Αποστόλη Πορτοβάρα συνετέλεσαν στην αλλαγή της εικόνας και με πρωταγωνιστή τον Τασηνίκο που ήταν ασταμάτητος στο φιλέ και άξιο συμπαραστάτη τον Κραψίτη η ΑΡΤΑ VOLLEY αποδίδοντας σχεδόν τέλεια με ένα σερί 10-1, προηγήθηκε 24-20 και εύκολα το κατέκτησε 25-22.

Αγγίζοντας την τελειότητα στο 3ο σετ και ανώτερη σε όλους τους τομείς η ΑΡΤΑ VOLLEY πήρε το σετ 25-07, δίνοντας τέλος στην παράσταση και στον αγώνα με 3-0 σετ.

Δημοθεόδωρος, Τασηνίκος και Κραψίτης ξεχώρισαν για την  ΑΡΤΑ VOLLEY, ενώ για την Φ.Ε.Ι. Καλογήρου και Θεόπιστος.

Αρίστη η διαιτησία των κ.κ. Μπαλτζώη, Φωτιάδη.

Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Αποστόλης Πορτοβάρας): Δημοθεόδωρος, Τασηνίκος, Μπίκας, Κραψίτης, Κομζιάς, Μπίκας, λ. Κουτσούπας/ Μαραγγιανός.
Φ.Ε.Ι. (Δημήτρης Καλογήρου): Καλογήρου, Καψάλας, Μελάς, Ιωάννου, Θεόπιστος, Κολιός/ Παπασπύρου.

Ο Αποστόλης ΠΟρτοβάρας προπονητής της ΑΡΤΑ VOLLEY σχολίασε για το παιχνίδι, στέλνοντας ταυτόχρονα τις ευχές του «πραγματικά σήμερα οι απουσίες ήταν απρόσμενες και ευτυχώς αντίπαλός μας ήταν η Φ.Ε.Ι., διαφορετικά πολύ δύσκολα θα φτάναμε στην νίκη. Ούτε στις προπονήσεις η εξάδα που χρησιμοποίησα σήμερα δεν έχει παίξει μαζί και απόρροια ήταν να μην έχουμε ρυθμό. Όμως οφείλω να απονέμω δημόσια τα εύσημα στον Δημοθεόδωρο που από δεύτερος διαγώνιος βρέθηκε βασικός πασαδόρος και ήταν άριστος, όπως επίσης και στον Τασηνίκο που σήμερα ήταν ο ηγέτης που θέλω. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και ελπίζω να μην ξαναβρεθούμε σε αυτή την δύσκολη θέση που βρεθήκαμε σήμερα. Επίσης να τονίσω ότι εκτός των Τασηνίκου-Κραψίτη, οι υπόλοιποι αθλητές που αγωνίστηκαν αποτελούν την Εφηβική ομάδα μας και αυτό αποτελεί αχτίδα φωτός για κάτι καλό στο Βόλεϊ της πόλης μας τα επόμενα χρόνια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ