1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-11-2014 16:43

Εύκολα η δεύτερη νίκη για τη Άρτα

Σε ρυθμό ρελαντί οι Γυναίκες της Άρτας επικράτησαν 3-0 (25-08, 25-18, 25-17) τις Ελπίδες Λευκάδας, πετυχαίνοντας την δεύτερή τους νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Με εντυπωσιακό ξεκίνημα, η ομάδα του Γιάννη Σταμούλη προηγήθηκε 11-3 με την Δαλακλή στο σέρβις και και μη έχοντας αντίσταση από την ομάδα των Ελπίδων  εύκολα το κατέκτησε 25-08.
Στο 2ο ίδια εικόνα μέχρι τα μισά, όταν και χωρίς λάθη προηγήθηκε 14-6. Οι αλλαγές και η ανέλπιστα κακή λειτουργία στην άμυνα, βάλανε τις Ελπίδες στο παιχνίδι, που μειώσανε σε 16-13, κάνοντας ένα σερί 2-7, έχοντας ως πρωταγωνίστρια την αρχηγό τους Σολδάτου. Όμως η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τεράστια και αρχικά με την Κουρκούτα και μετέπειτα με την Δαλακλή πήρε διαφορά ασφαλείας 6 πόντων 21-15 η ΑΡΤΑ VOLLEY   και εύκολα επικράτησε και σε αυτό το  σετ με 25-18.
Στο 3ο σετ οι Ελπίδες ισορροπήσανε και μάλιστα καταφέρανε να προηγηθούν  12-14. Η Γιώτη με 6 συνεχόμενους πόντους , αλλά και η Δήμου με 4 πολύ καλά σέρβις, ανέτρεψαν την εις βάρος κατάσταση για την αρτινή ομάδα κάνοντας το 20-15, και εύκολα ήρθε η επικράτηση με  25-17 και τελείωμα στον αγώνα με 3-0 σετ.
Ο προπονητής της Άρτας Γιάννης Σταμούλης παρά την εύκολη νίκη δεν ήταν ικανοποιημένος και χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του «αν είχαμε ένα σοβαρό αντίπαλο σήμερα, ίσως να χάναμε. Δεν δικαιολογείται να χάνουμε χωρίς λόγο την αυτοσυγκέντρωσή μας. Περιμένω περισσότερα από όλες τις αθλήτριες μου, γιατί στις προπονήσεις δείχνουμε άλλο πρόσωπο».
Από την  Άρτα Γιώτη, Κουρκούτα και Ν. Σωτηρίου ήταν οι καλύτερες, ενώ για τις Ελπίδες η Σολδάτου.

Στα άλλα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής είχαμε
Φ.Ε. Ιωαννίνων – Ιωνικός Αγρινίου: 3-0
Α.Σ. Γιάννενα – Βολίδα Κέρκυρας: 3-0
Ερμής Ηγουμενίτσας – Γ.Ε. Μεσολογγίου: 2-3
Ρεπό Α.Ο. Φιλία Άρτας

Επόμενη 4η αγωνιστική
Γ.Ε. Μεσολογγίου – ΑΡΤΑ VOLLEY
Ελπίδες Λευκάδας – Φ.Ε. Ιωαννίνων
Βολίδα Κέρκυρας – Ερμής Ηγουμενίτσας
Α.Ο. Φιλία – Α.Σ. Γιάννενα
Ρεπό Ιωνικός Αγρινίου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ